spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αρχίζουν την προετοιμασία τους οι Ίκαροι των αλλαγών και της νέας εποχής !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το ότι κατεβαίνουν οι Ίκαροι στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι ένα γεγονός, το οποίο γνωρίζουμε από τις αρχές του καλοκαιριού. Έτσι, μετά από ένα χρόνο αποχής οι Ίκαροι επιστρέφουν στα αγωνιστικά δρώμενα και κάνουν νέα αρχή από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Με προπονητή τον Γιάννη Μπουτάκογλου στο ανδρικό τμήμα, τον Καμαράκη και τον Αθανασίου ως τεχνικούς συμβούλους, τον Μύθου ως υπεύθυνο ακαδημίας και τον Ασημάκη προπονητή στους Έφηβους, οι Ίκαροι έχουν βρει τους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν τις νέες βάσεις. Μάλιστα, με τον Ασημάκη μπροστάρη θα πορευθούν και στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Γιάννης Μπουτάκογλου φιλοδοξεί να χτίσει ένα νεανικό σύνολο που μέσα από τις πολλές ώρες προπόνησης θα εμφανίζεται συνεχώς καλύτερο στο παρκέ. Εφόσον, μάλιστα κλείσει και ο Χατζής τότε θα υπάρχουν δυο πολύ έμπειροι παίχτες στις θέσεις “1”, “4” που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να βοηθήσουν τους υπόλοιπους νεαρούς να βελτιώνονται και να “χτυπάνε” όλα τα παιχνίδια. Παίχτες των Ικάρων είναι επίσης και οι Θεοδοσιάδης και Μηνάς, με το ρόστερ να έχει διαμορφωθεί ως ένα σημείο (θα ανακοινωθούν οι κινήσεις), αλλά να μην έχει κλείσει.

 Οι “κυανοκίτρινοι” μάλιστα όπως και οι περισσότερες ομάδες αρχίζουν την προετοιμασία τους την Δευτέρα 22 Αυγούστου στο κλειστό της Ομόνοιας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img