spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Απόλλων Παραλιμνίου: Με γκολ του Γεωργιάδη στο 90΄ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Εύοσμο

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών θεατών. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους κοντά στις εστίες. Μετά το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους και με πολλές στατικές φάσεις στάθηκαν πολύ απειλητικοί απέναντι στον Σαββίδη. Με τον Ευθυμιάδη εκτελεστή των στατικών φάσεων έφτασε στο γκολ με τον Νικολαϊδη στο 14΄ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 

Ο Νικολαΐδης σκοράρει αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Ο Απόλλωνας βρέθηκε κοντά στην εστία του Γκιουλμετάρογλου που ξεκίνησε από ωραία ενέργεια από τα δεξιά σε συνεργασία του Καρυοφύλλη και του Λιάρα, αλλά η παράλληλη πάσα του Τσομαχασβίλι δεν έφτασε σωστά στον Ελέζι.

 

 

 

 

Η πάσα του Τσομαχασβίλι λίγο πιο πίσω για τον Ελέζι.

Στο 28΄ πάλι από στατική φάση και με εκτελεστή τον Ευθυμιάδη , ο Αγροτικός Αστέρας θα διαμαρτυρηθεί για περίπτωση πέναλτι πάνω στον Βοσκόπουλο. Στη συνέχεια της φάσης ο Σαρβανίδης θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

 

Ο Βοσκόπουλος στο έδαφος, ο Σαρβανίδης αστοχεί.

Στο 32΄ ωραία ενέργεια από τα αριστερά για τους φιλοξενούμενους , η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το σουτ όμως δεν ήταν καλό και να καταλήγει άουτ.

Σουτ του Θεοδωρίδη , απελπιστικά άστοχο.

Τρία λεπτά αργότερα σε ωραία κομπίνα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μελισσόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδιζε συνεχώς φάουλ έξω από την περιοχή τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Στο 49΄ σε μια αδράνεια των παικτών του Απόλλωνα στα αριστερά της άμυνας ο Μελισσόπουλος κέρδισε το πέναλτι από τον Γκούμα. Ο παίκτης του Απόλλωνα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μένουν με  10 παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελισσόπουλος, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ.

 

Ο Μελισσόπουλος ετοιμάζεται να εκτελέσει.

 

Η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

 

Οι πρωταγωνιστές του Αγροτικού Αστέρα. Μελισσόπουλος και Ευθυμιάδης.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά με δέκα παίκτες ήταν εκ προοιμίου δύσκολη η αποστολή των παικτών του. Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και έχασε σπουδαία ευκαιρία , και πάλι από στατική φάση με απευθείας εκτέλεση από πλάγια θέση. Ο Σαρβανίδης προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα αλλά ήταν ψηλά.

 

Η μπάλα περνάει ξυστά από το δοκάρι.

Ο κόουτς Καραμπετάκης προσπάθησε να τονώσει την επιθετική και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Δεινόπαπα, Πεκρή, Γεωργιάδη,Λίτσκα και Κιουτσεκτσίδη. Οι αλλαγές έδωσαν ώθηση στην ομάδα φτάνοντας κάποιες φορές απειλητικά προς την αντίπαλη εστία με σουτ του Δεινόπαπα και Ελέζι. Τελικά η επιμονή των φιλοξενούμενων , καρποφόρησε στις καθυστερήσεις όταν σε βαθιά μπαλιά ο Λίτσκας κέρδισε την μονομαχία με τον Νικολαΐδη και ο Γεωργιάδης με εκπληκτικό γκολ έβαλε την υπογραφή του στον αγώνα.

Ο Γεωργιάδης μόλις έχει σκοράρει.

Οι ογκόλιθοι της άμυνας Κουτζαβασίλης και Πιτσόλης. Κράτησαν όρθια την ομάδα με δέκα παίκτες. Ο Πιτσόλης αγωνιζόταν από το 3ο λεπτό με κάταγμα στο καρπό του χεριού του.

Συνθέσεις ομάδων:

Αγροτικος Αστέρας (Γαλτσίδης) : Γκιουλμετάρογλου , Καλίδης, Καθάριος, Νικολάκης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Ευθυμιάδης, Σαρβανιδης, Μελισσοπουλος, Κεχαγιάς, Καραγιάννης.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Σαββίδης, Λιάρας, Τσομαχασβιλι, Κουτζαβασιλης, Πιτσόλης, Γκούμας, Θεοδωρίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Ελεζι.

ΠΗΓΗ: apollonparalimniou.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img