spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Απο τον Πανσερραϊκό εξαρτάται η νίκη στο πρώτο ντέρμπι με τον Ηρακλή!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τα «λιοντάρια» την Δευτέρα, πήραν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αριδαία και λίγες μέρες μετά είναι έτοιμα να κερδίσουν το πρώτο ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή (Σάββατο 19/11, 13:45) στις Σέρρες! Ο Πανσερραϊκός των γνωστών προβλημάτων, έχει το βάθος στο ρόστερ του, για να πετύχει μια μεγάλη μπροστά στους φιλάθλους του!

Απο το πως παρουσιάζεται, η ομάδα του Πανσερραϊκού σε κάθε ματς, εξαρτάται και το αποτέλεσμα, κάθε αγώνα των «λιονταριών»! Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει σχεδιαστεί μεθοδικά, για να πρωταγωνιστήσει και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, πρέπει να δείχνεται και να εμπεδώνεται σε κάθε αντίπαλο, σε κάθε έδρα.

Η Σερραϊκή ομάδα, χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να είναι πανέτοιμη και να παρουσιάζει στο χορτάρι, την λαμπερή της εικόνα. Προς το παρόν με βάση την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος και των σημαντικών απουσιών στην μεσαία γραμμή, ο Πανσερραϊκός κερδίζει χρόνο και χτίζει αυτοπεποίθηση. Το κάνει ορθολογιστικά, με στρωτό ποδόσφαιρο και ποιότητα στην ανάπτυξη του. Στην αμυντική λειτουργία της, η ομάδα είναι μέρα με τη νύχτα, σε σχέση με πέρυσι κι αυτό δεν είναι μόνο θέμα παικτών αλλά συνολικής δουλειάς, σε όλες τις γραμμές. Επιθετικά μόλις ρολάρει… το πρωτάθλημα θα γίνει ελκυστική η εικόνα και μπροστά.

Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει ο οργανισμός, να επιβάλλεται με κάθε τρόπο στον αγωνιστικό χώρο και να σφυρηλατεί ταυτότητα νικητή!

Ο Πανσερραϊκός έχει χτίσει μια καλή παράδοση, κόντρα στον «γηραίο», τα τελευταία χρόνια όπου συναντιούνται οι δυο ομάδες. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία εκτός έδρας σε ματς, φιλικά, πρωταθλήματος ή κυπέλλου για τους «κόκκινους». Ο Ηρακλής ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο την Αριδαία, σε ένα ματς που είχαν την υπεροχή αλλά όχι τα γκολ. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη δεν έχει την ποιότητα του Πανσερραϊκού σε κάθε γραμμή, είναι όμως ένα καλοδουλεμένο γκρουπ, που θα προσπαθήσει για την άνοδο. Ο Πανσερραϊκός δεν πρέπει να επηρεαστεί απο τα παράπονα για την διαιτησία και να έχει ως στόχο να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για γκολ που θα του δοθεί.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έχουν προετοιμαστεί, κατάλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά για τον δύσκολο αγώνα που έρχεται. Η Σερραϊκή ομάδα συνεχίζει να έχει τις ίδιες απουσίες, καθώς οι Οικονόμου, Νάτσος, Παπάζογλου, Καραμπέρης, Τσαγκαλίδης, παραμένουν εκτός αγωνιστικών πλάνων για την ώρα, ενώ ο Κόντσι επέστρεψε την Πέμπτη στις Σέρρες και άρχισε ήδη προπονήσεις.

Απών για ακόμη έναν αγώνα θα είναι και ο Βίκτορ Στίνα, που απουσιάζει για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μολδαβίας. Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού αγωνίστηκε την Τετάρτη(16/11) ως αλλαγή και για 28 λεπτά στην φιλική εντός έδρας ήττα της χώρας του με 1-2 από το Αζερμπαϊτζάν. Την Κυριακή 20/11 η Μολδαβία αντιμετωπίζει στη Ρουμανία.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες της αποστολής:

Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Λιούμης, Παπαβασιλείου. Μυστακίδης, Σαϊντ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

  • Θύρα 3: 25€
  • Θύρα 4: 15€
  • Θύρα 6: 10€
  • Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2022-2023.
  • Η είσοδος στις θύρες 5-5Α γίνεται μόνο με εισιτήριο διαρκείας.

Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό απο την ΕΡΤ3

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img