spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αποχαιρέτησαν την χρονιά με βαριά ήττα αλλά και ψηλά το κεφάλι για την εξαιρετική τους πορεία οι γυναίκες του Πανσερραϊκού !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΆΡΗΣ  93-44  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  (2-0)

Το φετινό “ταξίδι” του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής, παρότι ο Άρης κέρδισε εύκολα τον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε στην τελική φάση των play off εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή για το εισιτήριο της ανόδου.

Οι “λιονταρίνες” που αγωνίστηκαν χωρίς την βασική τους point guard, Νίκη Χωλοπούλου (δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό της) δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ο Άρης μπήκε δυναμικά από το ξεκίνημα μαζί με την συμπαράσταση των φίλων του και προηγήθηκε με 25-6 από το πρώτο δεκάλεπτο. Στην 2η περίοδο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε την διαφορά σε πολύ μεγάλα επίπεδα με την λήξη του ημιχρόνου (51-23) μετατρέποντας το δεύτερο μέρος σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Όλα κρίθηκαν από νωρίς στην σημερινή αναμέτρηση με τις γηπεδούχες να το θέλουν περισσότερο και να έχουν περισσότερη ποιότητα και επιλογές. Κάπως έτσι, μετά τις δυο ήττες από τον ισχυρό Άρη οι “λιονταρίνες” ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους την φετινή χρονιά με πολύ θετικό πρόσημο τερματίζοντας στην 3η θέση της κανονικής περιόδου και αποκλείοντας τον Πιειρικό με μειονέκτημα έδρας αποχαιρετώντας την χρονιά με ψηλά το κεφάλι.

Διαιτητές: Χάνος-Παπαδόπουλος Γρ.

Δεκάλεπτα: 25-6, 52-21, 71-32, 93-44

Άρης (Λέκος): Εφραιμίδου, Καρβουνιάδου 6, Κυρπιζλίδου 2, Τζημορώτα 17(3), Τσιαρσιώτη 6(1), Τσαμπούρη 17(5), Κουμαντσιώτου 6, Παπαϊωάννου 15, Δροσούνη 8, Μιχαηλίδου 12(1), Ιγγλέζου 4.

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Μαραγκού 4, Επαμεινώνδα, Μπακιρτζίδου 1, Τζιαμπάζη 15(5), Γκέγκα, Χωλοπούλου Μ.9, Μαμούδη 3(1), Μπουροπούλου 1, Θανοπούλου 6, Ατσάλου, Σπάιτς 5(1).

 

Στο άλλο ζευγάρι, Ηρακλής – ΣΚ Ιωάννινα  50-42   (2-0)

 

Το μπαράζ ανόδου

Άρης-Ηρακλής

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img