spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ανανεώσεις με όραμα και εμπιστοσύνη απο τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, μετά τις σημαντικές ανακοινώσεις των νέων αποκτημάτων, προχώρησε σε μια κίνηση, που δείχνει σεβασμό, προς τα στελέχη του κλαμπ και παράλληλα τονώνει την εμπιστοσύνη του οργανισμού και δείχνει έμπρακτα, το όραμα προς την επιτυχία.

Όσο κορυφαίες να είναι οι μεταγραφές και όσο ταλέντο να έχουν οι νέοι ποδοσφαιριστές, που θα αγωνιστούν με τον φετινό Πανσερραϊκό, εάν δεν υπάρχει η σωστή στελέχωση, τότε όλα χτίζονται στην άμμο.

Η σταθερή διοίκηση Καζία απο το 2018, έχει δείξει οτι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στο κλαμπ, είναι σχεδόν οι ίδιοι, απο την πρώτη μέρα, και πορεύονται επιτυχημένα μαζί με τα «λιοντάρια», ενώ οι νέες συνεργασίες που προκύπτουν, γίνονται με γνώμονα, την εξέλιξη και αξιολογούνται για την σταθερότητα τους και οχι για την πρόσκαιρη επιτυχία.

Οι άνθρωποι του προέδρου

Ο Νίκος Σολούγκας είμαι μια σημαντική προσωπικότητα της περιοχής μας και όχι μόνο, με έντονη επιχειρηματική δράση αλλά και μεγάλη παραγοντική προσφορά στα σπορ του τόπου μας και κυρίως προς τον σύλλογο του Πανσερραϊκού! Η βοήθεια στα ποδοσφαιρικά «λιοντάρια» πλάι στην διοίκηση Καζία-Χατζηδημητρίου, ως μέλος του ΔΣ ήταν πολύτιμη τα τελευταία χρόνια. Η ανάληψη της νευραλγικής θέσης του Γενικού Διευθυντή, είναι το τυπικό μέρος μιας συνεργασίας που υφίσταται αλλά επισημοποιείται σε μια κρίσιμη καμπή για τον Πανσερραϊκό που μεγαλώνει και βελτιώνει αισθητά το προφίλ του, στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ο Απόστολος Λιβανός, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για το νέο Πανσερραϊκό, αφού μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ σχεδιάζουν και υλοποιούν τις μεταγραφές, απο τον Αύγουστο του 2018. Η εμπειρία του και οι πολύτιμες επαφές του, με μεγάλα γραφεία ατζέντηδων σε όλη την Ευρώπη, έχει ενισχύσει σημαντικά τα «λιοντάρια» με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας αλλά και «hot prospect» ταλέντα, που έρχονται χωρίς δεύτερη σκέψη στις Σέρρες, αφού γνωρίζουν οτι θα βρουν ιδανικές συνθήκες ποδοσφαίρου. Η ανανέωση του Τεχνικού Διευθυντή εως το 2025, δείχνει σε όλους, την ικανοποίηση, για οτι έχει συμβεί μέχρι τώρα και παράλληλα στρώνει το νέο μονοπάτι του Πανσερραϊκού, που βαδίζει ολοταχώς για την Superleague.

Ο Κώστας Φλίσκας, είναι η ήρεμη δύναμη των αποδυτηρίων του Πανσερραϊκού. Ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο καλύτερα απο τον καθένα, στα Ελληνικά ποδοσφαιρικά κλαμπ, να διατηρεί άριστες ισορροπίες μεταξύ αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης. Ο Γενικός αρχηγός των «λιονταριών» την τελευταία τριετία, απέκτησε εμπειρία σε αυτό το πόστο, μετά την αποχώρηση του απο την ενεργό δράση και είναι ο άνθρωπος του προέδρου, που δεν θα κρυφτεί, θα πάρει ευθύνες και θα αποδώσει δικαιοσύνη με βάση ο,τι συμβαίνει στα ιδιαίτερα…του δημοτικού γηπέδου. Η ανανέωση της συνεργασίας του, εκτιμήθηκε και κερδήθηκε, αφού η ζούγκλα των μικρών κατηγοριών, τον σφυρηλάτησε για τα καλύτερα που έρχονται.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img