spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ανανέωσε και ο Λουλούδης στο Ρούπελ… Ποια τα “πρώτα λόγια” του coach Κοκολιού !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Άλλη μια ανανέωση για την ομάδα του Ρούπελ, αφού και ο 22χρονος sg Χρήστος Λουλούδης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο. Έχοντας 6.3 πόντους σε 16 αγώνες στην περσινή χρονιά ανόδου, οι “μπλε” απέσπασαν το ναι και έτσι οι ανανεώσεις έφτασαν τις 5 (Γιαννάτος, Κεμανετζής, Παπαδόπουλος, Κάτος οι άλλοι), ενώ οι μεταγραφές των Δαμιανάκου, Γκούτζια φτάνουν τις 7 συνολικά επίσημες κινήσεις του Ρούπελ το φετινό καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση για τον Κομοτηναίο guard…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον 22χρονο Κομοτηναίο guard, Χρήστο Λουλούδη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας. 

Άλλος ένας πρωταθλητής παραμένει στα “μπλε” και γίνεται παράλληλα ο 5ος παίχτης που ανανεώνει από την περσινή ομάδα μετά τους Κάτο,Γιαννάτο Κεμανετζή, Παπαδόπουλο. Ο Λουλούδης θα φοράει την φανέλα του Ρούπελ για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αφού δεν άργησε να δώσει τα “χέρια” με τους ανθρώπους του συλλόγου.

 

Στην πρώτη του δήλωση προχώρησε στο sport-sidirokastro ο νέος προπονητής της ομάδας του Ρούπελ, Φώτης Κοκολιός ο οποίος ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Σερραίος προπονητής δήλωσε έτοιμος για την νέα αρχή έχοντας στο μυαλό του την δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας κάνοντας λόγο για μεταβατική χρονιά της Ομοσπονδίας. 

Τι δήλωσε αναλυτικά…

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ του Ρούπελ Σιδηροκάστρου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, που έπειτα από 13 χρόνια απουσίας θα δώσει ξανά το παρόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η τιμή είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη βέβαια αναθέτοντας την καθοδήγηση της ομάδας σε μια μεταβατική χρονιά για την Ομοσπονδία σύμφωνα με την οποία η ομάδα τοποθετεί τον “πήχη” αρκετά ψηλά ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Σκοπός της ομάδας θα είναι, έπειτα και από την εμπειρία της περσινής επιτυχημένης χρονιάς πρωταθλητισμού, η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην κατηγορία που στόχο θα έχει την παρουσίαση όμορφου και ποιοτικού μπάσκετ στους φιλάθλους της Καλαθοσφαίρισης.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε τη δύναμη με το πάθος, το ταλέντο με την εμπειρία και το καθαρό μυαλό και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό”. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img