spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ανάβουν τα καζάνια και το τσίπουρο… ρέει άφθονο στο ΚΤΗΜΑ ΔΑΡΝΑΚΑ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Tηλ.Επικοινωνίας: 697 604 7400, Βρείτε μας στο Facebook ΕΔΩ

Το τσίπουρο αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά οινοπνευματώδη ποτά των Ελλήνων και η παρασκευή του γίνεται με έναν ιδιαίτερο και μεθοδικό τρόπο, που αξίζει ο καθένας να τον γνωρίσει, για αυτό και πρέπει να επισκεφτεί το “ΚΤΗΜΑ ΔΑΡΝΑΚΑ”.

Η παραγωγή αποσταγμάτων είναι μια διαδικασία που απαιτεί σεβασμό, έχει μυστικά, χώρο για πειραματισμούς και δίνει μια ελευθερία στην προσέγγιση. Η απόσταξη είναι μια αξιοκρατική διαδικασία, με την έννοια ότι εξαιρετικό αποτέλεσμα δημιουργείται κατά την προσεκτική και μεθοδική απόσταξη εξαιρετικής πρώτης ύλης.

Από την  Πἐμπτη  20  Οκτωβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου τα καζάνια παίρνουν φωτιά, το τσίπουρο σιγοβράζει και οι… μερακλήδες στήνουν γλέντια με άφθονους μεζέδες και γεμίζουν τα ποτήρια τους με τσίπουρο.

Στο αποστακτήριο του Οδυσσέα Δαρνάκα στο 2ο χλμ Σερρών Δράμας, ένα από τα πλέον σύγχρονα του νομού και στο οποίο ανάβουν δύο καζάνια, παραγωγοί, συγγενείς, φίλοι και λοιποί θα απολαύσουν για ακόμα μία χρόνια τη διαδικασία παρασκευής του τσίπουρου, που κρατάει εδώ και επτά αιώνες και το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι… 

ΚΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΩΤΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img