spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αγώνας διαφήμιση για το χάντμπολ παρά την ήττα του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Σε έναν αγώνα που ήταν απολαυστικός και απο τις δυο ομάδες, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, στην Θεσσαλονίκη απο τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ήταν αυτό που διεξήχθη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σταυρούπολης και τον Πανσερραικό (36-34), στο κλειστό της Μίκρας.
Οι δυο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και έπαιξαν πολύ ωραίο χάντμπολ, γεγονός που ήταν διαφήμιση για το άθλημα. Ο Πανσερραϊκός ψάχνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη αλλά στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα δεν μπόρεσε στο τέλος να αποδράσει με το διπλό.
Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 17-17.
Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους η ομάδα του Απόλλωνα, πήρε προβάδισμα στα γκολ τα οποία και διατήρησε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή η μικρή διαφορά δυο και τριων τερμάτων ήταν καταλυτική όμως, για την τελική έκβαση του αγώνα.
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού κατάφεραν και έφεραν το ματς στο γκολ (35-34) 1:10 πριν το τέλος αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού έφερε συνθήκες με παίκτη λιγότερο κι έτσι η διαφορά αυξήθηκε στο 36-34, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με δυο σημαντικές απουσίες παικτών, όπου μόλις επανέλθουν θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στις Σέρρες τον Άρη εντός έδρας.

Να τονίσουμε οτι τα Λιοντάρια μας είχαν και 2 σημαντικές απουσίες, που σίγουρα θα βοηθούσαν αρκετά οι αθλητές μας.
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img