spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αίτημα διαγραφής 50 διαιτητών απο τον σύνδεσμο των Σερρών!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

50 διαιτητές της ΕΠΣ Σερρών, κατέθεσαν αίτημα διαγραφής τους, απο τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών νομού Σερρών, όπου και υπάγονται, τυπικά!

Σε συνέχεια της διαφωνίας του Συνδέσμου διαιτητών Ν. Σερρών και της ΕΠΣ Σερρών, για θέματα οικονομικής φύσεως, 50 διαιτητές της περιοχής μας, όπου ανήκουν ουσιαστικά στην ΕΠΣ Σερρών, όπως όλοι οι διαιτητές κάθε νόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις διατάξεις της ΕΠΟ, αποφάσισαν να μην στηρίξουν άλλο τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ SSN” «Ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Σερρών έκανε αγωγή κατά του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ επειδή σταμάτησε, όπως κι άλλοι αξιολογημένοι από την ΕΠΟ διαιτητές / παρατηρητές να αποδίδουν τα ποσοστά διαιτησίας στο σύνδεσμο διαιτητών. Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών που εκτελεί χρέη παρατηρητή, αποφάσισε πριν οι δυο πλευρές καταλήξουν στα δικαστήρια, να τακτοποιήσει την οικονομική αξίωση του συνδέσμου…με το θέμα όμως να έχει και συνέχεια, απο οτι φαίνεται!

Πολλοί διαιτητές, απογοητευμένοι απο την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, αποφάσισαν την κίνηση διαγραφής τους, παύοντας έτσι, να στηρίζουν τον τοπικό σύνδεσμο. Να θυμίσουμε οτι για περισσότερα απο 10 χρόνια, οι διαιτητές ανήκουν στις τοπικές ΕΠΣ.

Μάλιστα σε κάποιες περιοχές οι Σύνδεσμοι Διαιτητών λειτουργούσαν, αφού οι εκεί ΕΠΣ τους έδιναν χώρο, όπως στις Σέρρες, μέχρι πρότινος, όχι όμως και σε πολλού νομούς τις χώρας, όπου πλέον δεν υφίστανται. Τώρα έχει ανοίξει μια νέα κουβέντα με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη, μετά και το νέο πλαίσιο της ολιστικής μελέτης της ΕΠΟ και την λειτουργία της επαγγελματικής διαιτησίας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img