spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ήττα στο σουτ για τον Πανσερραϊκό, που πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ερμής Λαγκαδά 63-61 Πανσερραϊκός 

Ένα σουτ ήταν αυτό που δεν επέτρεψε στον Πανσερραϊκό να φύγει με το μεγάλο διπλό από την δυνατή έδρα του Ερμή για την 2η αγωνιστική του β’ γύρου. Οι “κόκκινοι” κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά τους γηπεδούχους και να πάνε το παιχνίδι στο σουτ, αλλά ο Στεφανίδης ήταν άστοχος στην τελευταία επίθεση και “μοιραία” η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, τα “λιοντάρια” δεν μπήκαν όπως έπρεπε στο παρκέ με τον Ερμή να βρίσκει εύκολους πόντους και να προηγείται με 19-14 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Η καλή αμυντική εικόνα και μια σταθερή επιθετική συγκομιδή “ροκάνισαν” την διαφορά στο καλάθι με το ημίχρονο να κλείνει στο 32-29.

Οι παίχτες του Γιώργου Μασλαρινου είχαν μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της νίκης και ισοφάρισαν μάλιστα σε 44-44 στο 30′ για να μπούμε στο τελευταίο και καθοριστικό κομμάτι της χθεσινής συνάντησης. Το 63-61 δεν άλλαξε στις τελευταίες επιθέσεις, με τον Πανσερραϊκό να φτάνει κοντά στο να αποδράσει, αλλά τελικά να φεύγει ηττημένος.

Πρώτος σκόρερ ο Στεφανίδης (17π.) για τους “κόκκινους”, με τον Ασημάκη (11π.) να ακολουθεί, ενώ κομβικό σημείο τα 5 φάουλ του Γεωργιανού στο 35′. Μεγάλη “ζημιά” προκάλεσε ο Χρυσόπουλος (21π.) από τους γηπεδούχους. Χωρίς ανάσα συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανσερραϊκός, αφού την Τετάρτη (23/02) υποδέχεται την ΧΑΝΘ στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του β’ γύρου.

Τα δεκάλεπτα: 19-14,32-29,44-44,63-61.

Ερμής Λαγκαδά (Κυρούδης): Μήνου 5(1), Μητρόπουλος 1, Πλιούκας 5(1), Χρυσόπουλος 21(3), Φυλάκης, Πεχλιβανίδης, Γκέλιος 16(1), Καμαριώτης 9(1), Λογοθέτης 5, Μπακάλης 1

Πανσερραϊκός (Μασλαρινός): Στεφανίδης 17(1), Ντίνος 5(1), Δατσιάδης 2, Γεωργιανός 10, Χριστοδούλου 7, Δημητρακάς 2, Κεραμάρης 4, Ασημάκης 11(1), Μπίλιος 5(1), Χαρίτογλου.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img