spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ήττα για την Κ19 του Πανσερραϊκού από την ΑΕΛ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Betsson Κ19, η ομάδα του Πανσερραϊκού ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΛ με 1-3, όντας ουσιαστικά “παρών” στο ματς μόνο στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το 2022.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πολύ καλά στο ματς, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7΄ με ένα εκπληκτικό σουτ του Ματσικόπουλου έξω από την περιοχή και παρότι φάνηκε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αφού είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθούσαν να επιτεθούν και δεν επέτρεπαν στην ΑΕΛ να απειλήσει, ξαφνικά γύρισε ο διακόπτης. Η Α.Ε.Λ ισοφάρισε στο 38΄ μετά από αδράνεια της άμυνας μας με κοντινό πλασέ του Βλιώρα και με τον ίδιο παίκτη στο 42΄ ήρθε και το 1-2, αφού πλάσαρε αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έβγαζαν συνδυασμούς, δημιούργησαν δύο-τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες και στο 75΄ κατάφεραν να διαμορφώσουν και το τελικό 1-3, αφού η ομάδα μας δεν μπορούσε να ισορροπήσει.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος μετά το τέλος του ματς επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες.

*Την επόμενη αγωνιστική, 03-04/01 η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αναστάσιος Δέντσας): Αναδολής, Μυροφορίδης, Μπομπότας, Χάβος(82΄ Αμανάκης), Παπακωνσταντίνου(82΄ Καρακούτης), Αϊβατζίδης, Παχαδίρογλου, Σπυρόπουλος(60΄ Συμεωνίδης), Τριανταφύλλου(75΄ Καρακάσης), Ματσικόπουλος, Μπογιατζόπουλος(82΄ Γκουτίδης)

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img