spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έχασαν στην Καβάλα οι Ίκαροι, που ανησυχούν για τον Ασημάκη… Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Σ… Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική η Ηράκλεια !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ  66-64  Γ.Σ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

 

Δικό τους παιχνίδι έχασαν στην Καβάλα οι Ίκαροι από τον Α.Ο.Κ, ο οποίος προηγήθηκε μόλις μια φορά στο παιχνίδι με τις βολές του Ρότσα στο φινάλε. Το δυσάρεστο όμως δεν είναι η πρώτη ήττα των “κυανοκίτρινων” στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο τραυματισμός του Ασημάκη στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την πρώτη εικόνα να δείχνει θλάση στον γαστροκνήμιο.

Ελέγχοντας τον ρυθμό, βρίσκοντας καλάθια και έχοντας σε καλή ημέρα τον Δημητρακά (20π.), οι Ίκαροι έφτασαν κοντά στο μεγάλο διπλό, αδυνατώντας ωστόσο να ξεφύγουν στο σκορ εξασφαλίζοντας διαφορά ασφαλείας. Οι Καβαλιώτες, με τον Αθανασιάδη να είναι ασταμάτητος (30π.) έφτασαν στην σπουδαία νίκη, που αλλάζει λίγο τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Ακολουθεί το μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα για την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου, η οποία θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την συμμετοχή του ηγέτη της.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 33-39, 47-53, 66-64.

Α.Ο Καβάλας (Καρατσομπάνης): Καντιφούδης, Μπακαβέλος, Καρατσομπάνης 7, Ρότσας 15(3), Καμήλαλης 8, Αθανασιάδης 30(3), Κατσαμακίδης 5, Συρόπουλος, Μποζουτσίδης.

Γ.Σ. Ίκαροι (Μπουτάκογλου): Ασημάκης 8, Λαδιάς 2, Ανδρικάκης, Θεοδοσιάδης, Καραλιβανός 2, Δημητρακάς 20 (3), Χασάπης 7 (1), Δάγκουλας 12, Γούνας 7, Μηνάς 4 (1), Δούκας 2, Σιδηρόπουλος.

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  40-50  Α.Ε.Σ

Σπουδαία νίκη για τους “πιτσιρικάδες” της Α.Ε.Σ, που έδειξαν μέταλλο και με τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο (9-20) έφυγαν με το μεγάλο διπλό από μια δύσκολη έδρα.

Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες και αστοχία στην επίθεση, ήταν κοντά στο σκορ και στα τρία δεκάλεπτα. Συγκεκριμένα με το σκορ στο 31-30 στο 30” οι “γαλάζιοι” έμοιαζαν ικανοί να πάρουν το παιχνίδι, αλλά παίζοντας εξαιρετικά σε εκείνο το σημείο έφτασαν στο τελικό 40-50 πανηγυρίζοντας το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνος σε 3 αναμετρήσεις, που έχουν παίξει. Κορυφαίος για τους νικητές ο Χατζόπουλος (22π.).

Δεκάλεπτα: 10-9, 23-21 (ημ.), 31-30, 40-50.

Προσοτσάνη (Πολυμένης): Νυμφόπουλος, Τικταπανίδης, Κακατσίδης 12 (2), Παλτόγλου 16 (3), Μπενάζης 2, Ουζούνης, Ασλαμαζίδης, Πασδέρης, Πολυμένης, Δουλκέρογλου 5, Δέντσος 2, Δεληγιαννίδης 3 (1).

ΑΕΣ (Γκαβανόζης): Μπανάβας 4, Λάτσιος 3 (1), Γρούνης, Σαρρής 10 (1), Κώστογλου, Κακλίδης 4, Καραπέπερας 1, Θεοφανίδης, Ελέζι, Χατζόπουλος 22, Ντώνες 2, Πεχλιβανίδης 4.

 

ΝΕΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  93-54  ΗΡΑΚΛΕΙΑ

 

Ήττα εντός προγράμματος γνώρισε η Ηράκλεια στην Καβάλα απέναντι στην ομάδα Νέων της Ένωσης. Η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη ταξίδεψε στην γειτονική πόλη με αρκετές απουσίες και είχε απέναντι της κάποιους παίχτες που έχουν αγωνιστεί και χρησιμοποιηθεί και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι “κόκκινοι” δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τους Καβαλιώτες και μοιραία ηττήθηκαν, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν παίξει.

 

Αποτελέσματα

 

Νέοι Ένωσης Καβάλας  93-54  Ηράκλεια

Προσοτσάνη  40-50  Α.Ε.Σ

Α.Ο Καβάλας  66-64  Γ.Σ Ίκαροι Σερρών

Τιτάνες Δράμας  58-54  Μακεδόνες Κρηνίδων

Ρεπό: Αγία Βαρβάρα

 

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img