spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έτοιμος για το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον Μακεδονικό ο Πανσερραϊκός STIHL (7/1, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό ο Πανσερραϊκός STIHL (07/01, 17:00, ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”). Τα “λιοντάρια” θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, πριν έρθει η διακοπή λόγω των εορτών και να μπουν δυναμικά και ιδανικά στο 2023 σε ένα παιχνίδι που κεντρίζει τα βλέμματα του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να δουλέψει στις αδυναμίες της έχοντας πάντα στο μυαλό της το Σαββατιάτικο παιχνίδι, που πρέπει να βρει τον τρόπο να πανηγυρίσει αυτή στο φινάλε και να βρεθεί στις δυο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι “πράσινοι” από την άλλη είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8-2, ωστόσο προέρχονται από βαριά ήττα στην Γέφυρα και έρχονται με “καμπανάκι” στις Σέρρες.

Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στους “κόκκινους”, που χρειάζονται για άλλο ένα παιχνίδι την θερμή υποστήριξη των φίλων τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μακεδονικός είχε επικρατήσει στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 82-78, με τον Πανσερραϊκό να κυνηγάει δευτερευόντως και την επιμέρους διαφορά. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Παπαγεωργίου – Ντόγκας – Χρυσάφης.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της Σερραϊκής ομάδας στο YouTube (MGS Panserraikos)

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img