spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός STIHL (15/10, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το παιχνίδι Κυπέλλου, χωρίς προβλήματα (δεν είναι διαθέσιμος ακόμη ο Νικολόπουλος) και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Πανσερραϊκός STIHL υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (15/10, 17:00) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” την ανανεωμένη σε σχέση με πέρυσι Γέφυρα. Τα “λιοντάρια” μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον Μακεδονικό και όπως αυτή ήρθε, πρέπει να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνος απέναντι σε μια ομάδα, που δεν γνωρίζουν και τόσο.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς την φετινή χρονιά, αφού την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό. Το γεγονός αυτό, καθιστά το έργο του coach Κακιούζη και των συνεργατών του ακόμη πιο δύσκολο για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι “κόκκινοι” είχαν δυο ημέρες στην διάθεση τους ώστε να προετοιμαστούν για τον αγώνα πρωταθλήματος με στόχο να παρουσιάσουν ξανά το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να πάρουν μια σημαντική νίκη. Συγκέντρωση και πάθος είναι αυτά που επισήμανε ο προπονητής των “λιονταριών”, που θέλει να δει την ομάδα του να παίζει την ίδια άμυνα και να επιβάλει τον ρυθμό της όπως την Τετάρτη κόντρα στην ΔΕΚΑ.

Δείτε σε live streaming απο το YouTube, στο κανάλι της Σερραϊκής ομάδας, Panserraikos MGS, τον αγώνα του Πανσερραϊκου STIHL με την Γέφυρα, το Σάββατο στις 17:00, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img