spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έσκασε η “βόμβα”! Ο Τάσος Αυλωνίτης στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός ενεργοποίησε τη “βόμβα” που λέγεται Τάσος Αυλωνίτης, φέρνοντας τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό με την εμπειρία του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Ευρώπης και με τα τρία τρόπαια(2 πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπρου και 1 Κύπελλο Ελλάδας) στις Σέρρες και την Super League2.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από τη διοίκηση του Πανσερραϊκού που δείχνει ότι δεν της αρκεί να είναι απλά στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά θέλει να θωρακίσει την ομάδα με όλους τους τρόπους στο αγωνιστικό κομμάτι για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League και κάνει ότι είναι δυνατό για αυτό.

Σίγουρα η απόκτηση του Αυλωνίτη αποτελεί μία υπέρβαση για την κατηγορία, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή top class, που στα 33 του έχει ακόμη ποιοτικά χρόνια ποδοσφαίρου και θα προσφέρει στην ομάδα του Πανσερραϊκού τα μέγιστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Τάσο Αυλωνίτη. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα μας και γίνεται μέλος της για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Τάσος Αυλωνίτης γεννήθηκε στις 01 Ιανουαρίου 1990 στην Χαλκίδα, έχει ύψος 1.90 εκ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Κύπρο και έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ελλάδας και ένα πρωτάθλημα Κύπρου.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στον Χαλκινέο της Εύβοιας και ακολούθησε η μεταγραφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο Αιγάλεω. Ακολούθως έπαιξε στον Ηλυσιακό, στην Καβάλα και στον Πανιώνιο, μέχρι να έρθει το 2014 η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, στον οποίον έμεινε δύο χρόνια κάνοντας 25 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αυστρία με τη φανέλα της Στούρμ Γκρατς και στη Σκωτία με τη φανέλα της Χάρτς, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2017 για λογαριασμό του Παναθηναικού, ωστόσο το 2018 γύρισε στην Στούρμ Γκρατς όπου έμεινε για δύο χρόνια κάνοντας 59 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2020 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Άσκολι έχοντας 31 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 πήγε στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο κατέκτησε το πρωτάθλημα και αποχώρησε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Συνολικά στην καριέρα του μετράει 283 συμμετοχές, 4 γκολ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες U19 και U21.

Ο Τάσος Αυλωνίτης έκανε την πρώτη του δήλωση στο panserraikosfc.gr και ανέφερε:

“Καλώς σας βρήκα. Από την πρώτη στιγμή τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρος μου έδειξαν το πόσο με θέλουν και σίγουρα αυτό με κέρδισε. Σίγουρα και το όραμα που έχει ο Πανσερραϊκός, μέσα από το πρότζεκτ που δημιούργησε, για να επιστρέψει στην Super League ήταν ένα κίνητρο και θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img