spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έναρξη προετοιμασίας με αληθινές προσδοκίες στον Πανσερραϊκό!(18/7-19:00)

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά απο πολλά χρόνια, ο Πανσερραϊκός ξεκινά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, σήμερα στις 19:00 στο δημοτικό γήπεδο με αληθινές προσδοκίες!

Κάποτε υπήρχε ένα δημοσιογραφικό κλισέ για τις προετοιμασίες: «με όνειρα και φιλοδοξίες»… αυτή την σεζόν στον Πανσερραϊκό, η έκφραση αυτή δεν είναι κλισέ. Ο Πανσερραϊκός χτίζεται με αληθινά όνειρα και προσδοκίες δυνατές μετά απο πολλά πολλά χρόνια!

Μπορεί η διοίκηση Καζία να προσφέρει την σταθερότητα που έλειπε στον Πανσερραϊκό, απο την εποχή Θεοδωρίδη και να δίνει το απαιτούμενο όραμα, φτιάχνοντας τα γύρω -γύρω, όπως δεν τα έδωσε κανείς άλλος πρόεδρος μέχρι τώρα αλλά η φετινή ομάδα, μοιάζει κάτι άλλο… που όλοι στις Σέρρες θέλουν να πετύχει και να δώσει στον Πανσερραϊκό κι άλλη απο την άιγλη που φτιάχνει τα τελευταία χρόνια!

Η έλευση πολλών και καλών παικτών, με φιλοδοξίες. Το προπονητικό δίδυμο, εγνωσμένης αξίας, με ουσιαστική κατανόηση των ποδοσφαιρικών συνθηκών, που είναι αποφασισμένο να πετύχει και η εμπειρία πλέον της διοίκησης, συνθέτουν ένα ωραίο κράμα, που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε απο σήμερα κιόλας!

Μετά τα εργομετρικά και το μάζεμα των παικτών, ο Πανσερραϊκός ξεκινά ένα όμορφο ταξίδι, που ευελπιστούμε να μας πάει μακριά…με θετικά συναισθήματα στο τέλος!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img