spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έκοψε την βασιλόπιτα του το ανδρικό τμήμα του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Oι διοικήσεις των ομάδων του σερραϊκού μπάσκετ, Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΕΣ, ΓΣ Σέρρες 2017 και Ακαδημία Αθλητισμού Λευκώνα, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα του 2022 προς τιμήν του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, το βράδυ της Δευτέρας 21-2-2022 στο Ουζερί-Μεζεδοπωλείο Νέο ΚΡΟΝΙΟ (Χατζηιακώβου 13-17).

Επίτιμοι καλεσμένοι στην εκδήλωση, οι παίκτες της ομάδας και το προπονητικό team Γιώργος Μασλαρινός και Γιάννης Κακιούζης.


Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι δύο επικεφαλής του εγχειρήματος κ.κ. Τάσος Παναγιώτου (Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος της ΑΕΣ και Γενικός Αρχηγός του εγχειρήματος).

Το ΔΣ της ΑΕΣ εκπροσώπησε ο κ. Μίλτος Μαντζαρίδης (Γενικός Αρχηγός), τον ΓΣ Σέρρες 2017 ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Μπετιχαβάς και την Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα ο κ.Γιάννης Αρχοντίδης.

Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Βασίλης Χρυσανθίδης Τεχνικός Διευθυντής των Αθλητικών τμημάτων, Θόδωρος Καντάς (υπεύθυνος όλων των αθλητικών τμημάτων του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) Δημήτρης Πουλτουρτζίδης (Έφορος των παιδικών τμημάτων του ΜΓΣ Πανσερραϊκός), Παναγιώτης Σπανός (υπεύθυνος οργάνωσης της Ακαδημίας) Θάνος ΠεχλιβανίδηςΝίκος Κοφωτόλης (φυσιοθεραπευτής) και Νάσος Παπαδόπουλος (ιατρός),  Σωτήρης Δημητράκης (Προπονητής),  Σπύρος Παπαδόπουλος (Γυμναστής),  Βαλάντης  Τσούλκας επιμελητής των ομάδων.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Έφορος της ομάδας Αλέξανδρος Παρασκευϊώτης.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην ΑΕ Σερρών με τον πρόεδρο της ομάδας Βέρρο Κωνσταντίνο και τον έφορο Μίλτο Μαντζαρίδη να φωτογραφίζονται πανευτυχείς. Ο κ. Μαντζαρίδης ήταν διπλά τυχερός, καθώς πέτυχε και το φλουρί στα πιτάκια που μοιράστηκαν στους παίκτες και σε όλους τους παριστάμενους.

Τέλος ο κ. Αλέξανδρος Παρασκευιώτης μοίρασε και το πριμ απόδοσης στους παίκτες της ομάδας.

Το τραπέζι ήταν χορηγία του Ουζερί-Μεζεδοπωλείο Νέο Κρόνιο, ενώ η βασιλόπιτα και τα πιτάκια χορηγία του ΑΡΤΟΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img