spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έκλεισε και τον Δαλαγκόζη… Το Ρούπελ ολοκλήρωσε μια ακόμη σημαντική παραμονή και του μένουν λίγες “πινελιές” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το Ρούπελ φτάνει κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του ανακοινώνοντας σήμερα την συμφωνία και με τον βασικό του playmaker, Θοδωρή Δαλαγκόζη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο 23χρονος playmaker πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι αναλαμβάνει σημαντικό πόστο και στην ακαδημία αφού θα είναι ο υπεύθυνος των προαγωνιστικών τμημάτων. Με εμπειρία 2 χρόνων στην Β’ και στην Γ’ Εθνική με την φανέλα των Ικάρων, ήρθε η ώρα να παίξει και με την φανέλα του Ρούπελ στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με έναν ακόμη πρωταθλητή. Ο 23χρονος Σιδηροκαστρινός playmaker, Θοδωρής Δαλαγκόζης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και πέρα από την θέση του playmaker θα είναι υπεύθυνος και των προαγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου στον διπλό ρόλο που του ανατέθηκε.

Ένας αθλητής που αποτέλεσε βασικό μέλος της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας, όντας αρχηγός και πρώτος σκόρερ της (14,5π. μ.ο σε 20 αγώνες) συμφώνησε και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θοδωρή, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς…

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img