spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Άσχημη εμφάνιση και πρώτη ήττα για το Ρούπελ, που ωστόσο λίγο έλειψε να “κλέψει” το παιχνίδι !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΡΟΥΠΕΛ  67-70  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Αγνώριστο, άγχρωμο και χωρίς ενέργεια παρουσιάστηκε το Ρούπελ στην μεγαλύτερη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία ωστόσο δεν “κοστίζει” αφού με 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια οι “μπλε” θα κρατήσουν την 1η θέση στην κανονική περίοδο. Η κακή ημέρα με χαμηλά ποσοστά σε όλους τους τομείς και η καλή ημέρα των φιλοξενούμενων, που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα εύστοχοι από την περιφέρεια, έδωσε μέχρι και διαφορά 15 πόντων στους Καβαλιώτες, με το Ρούπελ ωστόσο με βολές στην εκπνοή να ισοφαρίζει την διαφορά (είχε κερδίσει με 3) και έχοντας μεγαλύτερη διαφορά πόντων να “κρατάει” την τύχη στα χέρια του. 
 Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά στο παιχνίδι όντας εκνευριστικά άστοχες και το σκορ “κόλλησε” στο 3-2 στα πρώτα 4 αγωνιστικά λεπτά. Από εκεί και έπειτα, οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου δεν είχαν καθαρό μυαλό και αδυνατώντας να παίξουν άμυνα βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ από νωρίς (11-19 1ο δεκάλεπτο). Στην 2η περίοδο, το Ρούπελ μείωσε σε 19-23 ,αλλά οι Καβαλιώτες ήταν κυρίαρχοι και προηγήθηκαν με 22-39 (!) κάτι που αφύπνησε τους “μπλε” που έριξαν την διαφορά στους 10 (31-41) με buzzer τρίποντο του Κάτου.
 Μπαίνοντας αποφασιστικά και με τον Παπαδόπουλο να μπαίνει στην εξίσωση του παιχνιδιού, το Ρούπελ μείωσε σε 40-46 όμως ο Αστέρας είχε απαντήσεις και ξέφυγε και πάλι με 42-56. Ένα τρομερό comeback, με τον κόσμο να δίνει τον απαραίτητο ρυθμό και με μπροστάρη τον Παπαδόπουλο και ένα μεγάλο τρίποντο του Φραγκούλη το παιχνίδι ήρθε στα ίσια (63-63) 2′ πριν το φινάλε. Ό Ιωαννίδης με ένα τυχερό τρίποντο στην λήξη της επίθεσης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του Καμαράκη. Ο Δαλαγκόζης αστόχησε στο κρίσιμο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα (65-68), ενώ ο ίδιος παίχτης με δυο βολές στην εκπνοή κράτησε την διαφορά των 3 πόντων για την ομάδα του Σιδηροκάστρου.
Μια άσχημη εμφάνιση συνολικά δεν στερεί κάτι από τους “μπλε”, που ακόμη και σε τέτοια ημέρα είχαν ένα κέρδος. Καλό δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε ο Παπαδόπουλος, κάτι που ωστόσο δεν ήταν αρκετό. Ιδιαίτερα άστοχη εμφανίστηκε η περιφερειακή γραμμή (3/27 τρίποντα) με τον Αστέρα στον αντίποδα να κερδίζει δίκαια. Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησε ο πολυπληθής κόσμος, που βρέθηκε στο γήπεδο.
ΔιαιτητέςΔημάδης – Τσακιρίδης
Τα δεκάλεπτα:11-19,31-41,42-56,67-70.
 
Ρούπελ (Κηρύκος): Κάτος 13(1),Φραγκούλης 9(1),Κεμανετζής 8(1),Δαλαγκόζης 9, Γιαννάτος 6, Παπαδόπουλος 18,Γεωργιανός 4.

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img