spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Άμυνα ανόδου…με Τάσο Παπάζογλου στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ηχηρή η πρώτη προσθήκη του Πανσερραϊκού, με έναν παλιό γνώριμο, τον Τάσο Παπάζογλου, να επιστρέφει στις Σέρρες, για τα «λιοντάρια».

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, κάνει απευθείας πράξη την δέσμευση της, προς το κοινό της ομάδας, για τις αλλαγές που θα έχει ο φετινός Πανσερραϊκός, φέρνοντας στις Σέρρες, έναν έμπειρο και ικανό στόπερ. Έναν κεντρικό αμυντικό, απο τους καλύτερους στην κατηγορία, με αξία, απο το πάνω ράφι, που γνωρίζει και αγαπά, την φανέλα με το «λιοντάρι».

Η πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού, κάνει θόρυβο, αφού πλέον μαζί με τον Καρασαλίδη, η άμυνα των «κόκκινων» θωρακίζεται, με ένα δίδυμο…ανόδου, που έχει κατακτήσει τίτλους και γνωρίζει καλά τις κακοτοπιές της κατηγορίας. Επίσης, το γεγονός της Σερραϊκής καταγωγής και των δυο, δίνει το στίγμα της αφοσίωσης και εμπνέει τους νέους ή νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα βρεθούν φέτος μαζί τους, στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου!

Η πορεία και η αξία του Τάσου Παπάζογλου μιλά απο μόνη της και δεν χρειάζεται να υπερτονίσουμε το παραμικρό. Πέρα απο το ποδοσφαιρικό ταλέντο, η υπεραξία που δίνει στην Σερραϊκή ομάδα είναι μεγάλη και τα οφέλη πολλαπλά. Ο Πανσερραϊκός, συνθέτει μια απο τις καλύτερες άμυνες του νέου πρωταθλήματος και αυτόματα «κλείνει το μάτι», σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας ή ταλαντούχους, που γνωρίζουν οτι θα εξελιχθούν μαζί με τους καλύτερους, όπως κατάφεραν στο πρόσφατο παρελθόν οι Παπάζογλου και Καρασαλίδης.

Ο Τάσος Παπάζογλου, πάντα δήλωνε Πανσερραϊκός και με τον δικό του τρόπο εκδήλωνε την αγάπη του για τα «λιοντάρια», ενώ πάντα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, απο νεαρό ποδοσφαιριστή και τον καταξίωσε, μέχρι πρωταθλητή και κυπελλούχο. Στον Πανσερραϊκό, έρχεται με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα, ώστε σύντομα να βρει το μονοπάτι της για την Super League, αφού οι αλλαγές εσωτερικά αλλά και στην κατηγορία, προσβλέπουν σε μια πορεία ανόδου.

Σε τροχιά ανόδου τα «λιοντάρια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τάσος Καζίας, μέχρι στιγμής, έχει αναθέσει την ομάδα σε έναν απο τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας -στην πράξη- τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο (δείτε τι έκανε πέρυσι με την Κηφισιά (!) και συνολικά το έργο του) και δίνει συνέχεια σε ότι ξεκίνησε τον Γενάρη, φέρνοντας πίσω έναν απο τους πιο σημαντικούς παίκτες, που έβγαλε το σύγχρονο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Ο Πανσερραϊκός ξεκινά να μπαίνει σε τροχιά ανόδου και οι κινήσεις αυτό δείχνουν μέχρι στιγμής.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img