spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Άκρα «φωτιά» με Δεληγιαννίδη-Πεταυράκη | Πιστός «στρατιώτης» ο Παπαβασιλείου

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ακόμη μια εβδομάδα εντυπωσιακών μεταγραφών ολοκληρώθηκε, για τον Πανσερραϊκό, με δυο σημαντικές προσθήκες και μια ανανέωση με σημειολογικό χαρακτήρα!

Το δίδυμο των ακραίων μπακ, Πεταυράκη, Δεληγιαννίδη, που είναι ίσως οι κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας και η ανανέωση του Παπαβασιλείου που, παραμένει ο συνδετικός κρίκος απο την ομάδα του 2018, καταφέρνοντας να γράφει πάντα, το όνομα του στους πίνακες των σκόρερ, δίνουν την ώθηση στους «κόκκινους», ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά μια προετοιμασία, με όνειρα, μετά την εποχή Θεοδωρίδη.

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Πεταυράκης!

Ο Σταύρος Πεταυράκης αποτελεί σίγουρα την πιο αξιόπιστη λύση στα αριστερά όχι μόνο για τον Πανσερραϊκό αλλά συνολικά για την Super League 2, αφού η εμπειρία και το ταλέντο του στην θέση είναι ξεχωριστή. Η ΑΕΚ του Δέλλα στηρίχτηκε αρκετά στον Ροδίτη αριστερό μπακ, που ερχόμενος απο την Γ’ Εθνική, κέρδισε στην στροφή…τον Άρη Σοϊλέδη και έδειξε το ταλέντο του, με την φανέλα της «ένωσης» σε μια απαιτητική χρονιά τότε, ενώ όπου αγωνίστηκε αποτελούσα πάντα πρώτη επιλογή. Τα ανεβάσματα του Πεταυράκη και η προσήλωση του στο τακτικό πλάνο, είναι ιδιαίτερη, με τον πληθωρικό μπακ, να μπορεί να βοηθά και στην επίθεση, δημιουργώντας επιπλέον επιλογές και ευκαιρίες για γκολ. Στον Πανσερραϊκό σίγουρα θα κάνει την διαφορά στην άμυνα, ενώ με τόσο ποιοτικά εξτρέμ, ίσως τον δούμε να σκοράρει κιόλας! Το έχει το γκολ…

Ο Δέλη…θα δώσει ξεχωριστή πινελιά!

Το ταλέντο του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που ξεχώρισε απο νωρίς ο Γιώργος Δώνης, είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο. Ο Δέλη, όπως τους αρέσει να τον φωνάζουν, είναι απο τους ελάχιστους σύγχρονους full back, της χώρας μας και σύντομα θα ξαναβρεί τον δρόμο της επιτυχίας, με την «κόκκινη» φανέλα. Δεν είναι τυχαίες οι 45 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, σε όλα ηλικιακά κλιμάκια και με σκληρή δουλειά, δεν θα είναι παράξενο να ξαναφορέσει την γαλανόλευκη. Το γεγονός οτι παίζει σε δυο πλευρές, δεξιά κι αριστερά αλλά και σε δυο θέσεις, δηλαδή μπορεί με επιτυχία να σταθεί και στην επίθεση, του δίνει μια ξεχωριστή δυναμική και τον κάνει πολύτιμο σε κάθε ομάδα και κάθε προπονητή. Ο «Ελε» ήδη έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις μαζί του, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητες τους. Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, που μαζί με τον Ζέρη, που έχει καταφέρει πολλά με τον Πανσερραϊκό τα τελευταία χρόνια, θα συνθέσουν ένα ποιοτικό δίδυμο και άκρως ανταγωνιστικό για τα «λιοντάρια».

Παπ…Παρών!

Ο πιο «πιστός στρατιώτης» του Πανσερραϊκού, ο Γιώργος Παπαβασιλείου, θα δώσει για 5η συνεχόμενη χρονιά το παρών, στα «λιοντάρια», ευελπιστώντας να πανηγυρίσει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και να γράψει ξάνα σκοράροντας το όνομα του, στις χρυσές σελίδες του Πανσερραϊκού. Πρώτος σκόρερ για μια διετία με την Σερραϊκή ομάδα, πολύτιμος σκόρερ, όπου χρειάστηκε. Ακέραιος χαρακτήρας και καλό παιδί, ο παλαιότερος αρχηγός των «λιονταριών», βοήθησε και πέρυσι, όταν χρειάστηκε και αν είναι υγιής και φέτος θα χριστεί σκόρερ. Σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως η φετινή, όλα θα είναι διαφορετικά και για τον ίδιο, που αξίζει να το απολαύσει.

Ο Πανσερραϊκός ψάχνει να κλείσει το ρόστερ με μια μεγάλη κίνηση στραϊκερ. Μια λύση θα ανακοινωθεί αλλά ο βασικός πυλώνας στην επίθεση αναζητείται με κύρια χαρακτηριστικά, να έχει πετύχει πολλά γκολ την τελευταία διετία. Με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά, ο Πανσερραϊκός με έναν σπουδαίο γκολτζή…θα σκοράρει κατά ριπάς. Ο Ριβάλντο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και θα επιστρέψει στις Σέρρες, αλλά η κατάσταση του δεν επιτρέπει αλχημείες, σε μια τόσο νευραλγική θέση.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img