Ώρα Κυπέλλου Ελλάδας για το Παραλίμνιο – Στην COSMOTE TV το ματς με τα Τρίκαλα!

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδας για το Παραλίμνιο - Στην COSMOTE TV το ματς με τα Τρίκαλα!

Ιστορική ημέρα η Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, καθώς η Σερραϊκή ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας υποδέχεται στις 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τα Τρίκαλα, με το ματς μάλιστα να είναι τηλεοπτικό από το COSMOTE SPORT3, όπως γνωστοποιήθηκε από το συνδρομητικό κανάλι.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου είναι έτοιμη για την πρόκληση της συμμετοχής στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης, με τον Παύλο Δημητρίου να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο, μια κατηγορία πάνω από εμάς. Από αυτό το παιχνίδι έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Γουναρίδης, Μουτεσίδης και Κλειτσιώτης,  όπως και ο Μεταλλίδης που έχει φορέσει τα χακί. Μάλιστα στην 19αδα που ανακοινώθηκε βρίσκεται και το όνομα του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Κατσίβελου, λόγω της απουσίας του Γουναρίδη. Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Σαββίδης, Κατσίβελος, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τάκας, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Δέντσας, Βασίλης Καρυοφύλλης, Κεχαγιάς, Λιάρας, Παναγιωτίδης, Κώστας Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης, Γκόλιας, Ζυγκερίδης, Γιάννης Καρυοφύλλης, Λαζαρίδης και Μπονέρης.

Όσον αφορά τα Τρίκαλα μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (24/9) ο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τα ονόματα των τριών Σερραίων που αγωνίζονται στην ομάδα της Θεσαλλίας(Ταϊρης, Τσιμίκας Τριανταφυλλάκος), να είναι σε αυτής. Αναλυτικά η αποστολή: Ράντι, Ρούνεϊ, Γκατζολάρι, Γιδόπουλος, Γιουκαρής, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Ηλιάδης, Κατσαντώνης, Κέζος, Μακρίδης, Μαλάι, Πάνος, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Ταϊρης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr