Ύστατη προσπάθεια για να ταξιδέψει στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός!

Ύστατη προσπάθεια για να ταξιδέψει στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός!

Το ταξίδι του Πανσερραϊκού στην Κρήτη για τον προγραμματισμένο για το Σάββατο 12/5 αγώνα με τον Εργοτέλη μόνο σίγουρο δεν είναι, καθώς το κόστος του σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό κρατιέται στην ζωή με μικρά οικονομικά “ηλεκτροσόκ” μετά από προσπάθειες του Ερασιτέχνη, των Παλαιμάχων και απλών φιλάθλων, το καθιστά απαγορευτικό.

Βέβαια σύμφωνα με τις πληροφορίες και με την Football League να πιέζει από την πλευρά της προκειμένου να κατέβουν τα “λιοντάρια” στο ματς, που για την ώρα αν γίνει θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση, γίνεται μία ύστατη προσπάθεια και από τους μετόχους μήπως και βρεθεί η λύση και δεν βρεθεί η ομάδα στην δυσάρεστη θέση να χάσει το ματς στα χαρτιά.

Αυτό πειθαρχικά πέρα από την ήττα με 3-0 άνευ αγώνος θα της επιφέρει και ένα χρηματικό πρόστιμο, αλλά και ένα -3 στην βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, γιατί ότι κι αν γίνει πρέπει να γίνει άμεσα, αφού στην χειρότερη περίπτωση η ομάδα θα πρέπει να μπει στο πλοίο, που είναι και η πιο φθηνή λύση, το βράδυ της Παρασκευής. Το θέμα βέβαια είναι αν και πόσοι παίκτες θα είναι διατεθειμένοι να το περάσουν όλο αυτό, χωρίς προηγουμένως να λάβουν κάποια χρήματα από αυτά που τους οφείλονται.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr