Όχι «επικίνδυνη» αλλά… «πονηρή» η έξοδος των Ικάρων στην Κοζάνη!

Όχι «επικίνδυνη» αλλά… «πονηρή» η έξοδος των Ικάρων στην Κοζάνη!

Η ρουτίνα… «σκοτώνει» τον ερώτα και ο εφησυχασμός προκαλεί λάθη ανεπανόρθωτα σε όλες τις πτυχές της ζωής, λένε… οι «άγραφοι νόμοι» της καθημερινότητας, που καλούνται να ξεπεράσουν -χωρίς περιστροφές- και «ναι μεν αλλά» οι Ίκαροι, στον εκτός έδρας αγώνα, με την ουραγό Ελιμεία, στο κλειστό της Κοζάνης.

Οι εκπλήξεις στα αποτελέσματα, ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο ή κατά αντιστοιχία σήμερα, ανάμεσα στους Ικάρους και την Ελίμεια, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο ακόμα και στην… Premier League της Αγγλίας, όμως, η υπεροψία απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο τεχνικό επιτελείο μια πρωτοπόρου ομάδας.

Όχι, δεν ανησυχώ για την πνευματική διαχείριση των Σερραίων «κυανοκίτρινων» κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους, πριν από το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνη! Άλλωστε, έχω ιδία άποψη και τα είπε μια χαρά ο Ντεμης Γεωργαντάς, πριν από λίγες μέρες, με δυο λέξεις. Σεβασμός και σοβαρότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μόλις μια νίκη και χωρίς καμία… εντός έδρας νίκη, που δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσει, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά και ψάχνει, το ύστατο come back, για να σώσει την φετινή παρτίδα!

Άπαντες στην Σερραϊκή ομάδα γνωρίζουν, ότι μια ήττα απέναντι στην ομάδα με σήμα τον Κρόκο Κοζάνης, θα σημαίνει για δέκα… και μεγάλο πισωγύρισμα, στην φωναχτή πλέον προσπάθεια για άνοδο. Οι «κυανοκίτρινοι» ταξιδεύουν σε λίγη ώρα, χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Ηλίας Τράκας συμμετέχει κανονικά πλέον και δεν θα αργήσει, να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Άλλωστε η προσθήκη ενός ακόμα έμπειρου guard, θα είναι ότι πρέπει για τον δεύτερο γύρο, που αναμένεται συναρπαστικός και επίπονος μέχρι το τέλος!

Το σαφράν δεν είναι μπανανόφλουδα… αλλά γλιστράει! Προσοχή και τα λέμε μετά τις 19:00!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr