Όταν ο Ντάνος κέρδισε τους Πόντιους της Αναγέννησης!

Όταν ο Ντάνος κέρδισε τους Πόντιους της Αναγέννησης!

Ποιος να το έλεγε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό και ως Ντάνο στο Survivοr, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο πως θα ερχόταν η στιγμή που θα μιλούσε για αυτόν όλη η Ελλάδα και ο λόγος δεν θα ήταν η καριέρα του στο χορτάρι, αλλά οι επιδόσεις του και η ζωή του στον Άγιο Δομίνικο!

 

Και επειδή όλοι ψάχνουν το παρελθόν του Σκιαθίτη, έτσι και εμείς πέρα από τις μάχες του με τον Πανσερραϊκό βρήκαμε και ακόμη μία επίσκεψη του στις Σέρρες.

 

Τη σεζόν 2008-09 η ομάδα του τότε, ο Εθνικός Αστέρας, επισκέφτηκε τις Σέρρες και συγκεκριμένα την Αναγέννηση προκειμένου να αντιμετωπίσει τότε τον Οδυσσέα για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έφυγε όπως και στα περισσότερα αγωνίσματα του Survivor… νικητής! Ο Εθνικός ως ομάδα της Β΄ Εθνικής κόντρα στον Οδυσσέα της Γ΄ Εθνικής επικράτησε με 0-2 και στην φωτογραφία βλέπετε τον αρχηγό τότε Γιώργο Αγγελόπουλο με τον Σάκη Καρυπίδη του Οδυσσέα!

 

Αν αναλογιστούμε τα όσα του έχουν καταλογίσει στο Survivor οι συμπαίκτες του… από τότε είχε αρχηγικές τάσεις!

 

Kαι φυσικά αν έχεις περάσει από την Αναγέννηση, ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος σου φαίνεται… ορεκτικό!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr