Όσα έγιναν στις εκλογές των Διαιτητών – Τα αποτελέσματα & η… “νίκη” Κυριακίδη

Όσα έγιναν στις εκλογές των Διαιτητών - Τα αποτελέσματα & η... "νίκη" Κυριακίδη

Με αρκετή ένταση και αντεγκλήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές διεξήχθησαν το βράδυ της Δευτέρας(5/3) οι εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών προκειμένου να βγει το νέο Δ.Σ που θα τους οδηγήσει στην επόμενη ημέρα.

 

Από την μία πλευρά ήταν ουσιαστικά τα μέλη της σημερινής επιτροπής διαιτησίας και από την άλλη ο τέως πρόεδρος Χρυσάφης Γκυρίνης που δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο, ο άλλοτε αρχιδιαιτητής Δημήτρης Κυριακίδης που βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και στήθηκε και κάλπη για την υπόθεση του, αλλά και ουσιαστικά η πλειοψηφία των μεγαλύτερων σε ηλικία διαιτητών, με το αντικείμενο της έντασης να είναι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει διχασμό.

 

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, οι εκλογές διεξήχθησαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο και κάθε υποψήφιος για την εκλογή του στο Δ.Σ. έπρεπε να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 1/3 των έγκυρων ψηφοδελτίων, οπότε και τα 9 άτομα εξελέγησαν με τις ψήφους να είναι λίγο-πολύ μοιρασμένες, αλλά τον Γιώργο Φωτιάδη να παίρνει τελικά τις περισσότερες. Δείτε τα αποτελέσματα:

Μετά και την τελική καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή (από σύνολο 93 ψήφοδελτίων, βρέθηκαν 92 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 άκυρο) είναι τα παρακάτω:

Φωτιάδης Γεώργιος – 55 ψήφοι

Βαφειάδης Συμεών – 53 ψήφοι

Κεφαλάς Κων/νος – 53 ψήφοι

Κελλίδης Ευάγγελος – 53 ψήφοι

Παλάζης Κυριάκος – 52 ψήφοι

Καδέμογλου Αλέξανδρος – 50 ψήφοι

Ιωαννίδης Χρήστος – 48 ψήφοι

Τσεσμετζής Συμεών – 40 ψήφοι

Σάββας Ιωάννης – 38 ψήφοι

Οι παραπάνω 9 εκλεγμένοι σύμβουλοι θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και θα συνέλθουν σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, ώστε να προβούν σε κατανομή των αξιωμάτων με τον Αλέξανδρο Καδέμογλου να είναι ο επικρατέστερος σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί για να αναλάβει την θέση, ωστόσο ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και από τον Χρήστο Ιωαννίδη, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης, αναφορικά με την απόφαση του απελθόντος Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών για ποινή διαγραφής από τα μητρώα του Σ.ΔΠ.Σ του διαιτητή Κυριακίδη Δημήτριου, διεξήχθη, παράλληλα με τις εκλογές, ψηφοφορία όπου μετά την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή, ο διαιτητής Κυριακίδης Δημήτριος παραμένει μέλος του Σ.Δ.Π.Σ. με ψήφους 52 ΟΧΙ, 35 ΝΑΙ και 6 ΛΕΥΚΑ.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr