Όλα τα δεδομένα για τις δύο προτάσεις στον Πανσερραϊκό! Τι είπε ο Κοράκης…

Όλα τα δεδομένα για τις δύο προτάσεις στον Πανσερραϊκό! Τι είπε ο Κοράκης...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Κοράκης στην ΕΡΑ Σερρών αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις που φέρνουν τον Πανσερραϊκό ουσιαστικά ένα βήμα πριν την πώληση του, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο άνθρωπος που ηγείται τα τελευταία χρόνια στα “λιοντάρια” αναφέρθηκε στο προχωρημένο ενδιαφέρον του Σερραίου στην καταγωγή Ιωάννη Γεωργιόπουλου που μπορεί και να ολοκληρωθεί άμεσα και στην πρόταση δύο γνωστών δικηγόρων που εκπροσωπούν άγνωστο για την ώρα επιχειρηματία. Μάλιστα τόνισε πως αν δεν έβαζε ο ίδιος χρήματα με τον Λευτέρη Ανδρέου την ύστατη ώρα η ομάδα θα είχε διαλυθεί.

Επιπλέον, που εμπλέκονται οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης και Τάσος Καζίας και ποιο θα είναι το μέλλον του Πανσερραϊκού αν δεν πωληθεί. Τι είπε για το περιστατικό που κυκλοφόρησε για την προπόνηση του Σαββάτου. Αναλυτικά:

 

Αναφορικά με δημοσιεύματα για όσα έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου και την φημολογούμενη παρουσία εκπροσώπου επιχειρηματία στην προπόνηση:

“Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι συχνά στις προπονήσεις, είναι παλαιστής και στην Εθνική Ελλάδας και είχα προσωπικό ραντεβού μαζί του και άργησα να πάω. Δεν προλαβαίνω να κάνω ραντεβού για την δουλειά μου εκτός και έρχονται να με βρούνε στα γραφεία του Πανσερραϊκού. Δεν ξέρω να μπήκε κανείς στα αποδυτήρια, δεν ήμουν παρών, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Εγώ όταν πήγα τον βρήκα στο γραφείο μου. Δεν ισχύει ότι είναι εκπρόσωπος κάποιου επενδυτή, ούτε ότι μου έδωσε εντολή να πληρώσω και δόθηκαν χρήματα και όλα αυτά που γράφτηκαν. Μπορείτε να τον ρωτήσετε”.

Για την δύσκολη θέση που βρέθηκε η ομάδα:

“Η ομάδα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ήταν να πάει στην Γ΄ Εθνική ή και να διαλυθεί, δεν ξέρω και είναι λογική η ανησυχία που υπήρχε. Ο κ.Νικόλτσιος προσπαθούσε να φέρει χορηγίες στην ομάδα και όλο αυτό θέλει χρόνο. Μπορεί να βρίσκεται καιρό στην ομάδα, είχε φέρει και πέρυσι χορηγία, αλλά ενεργό ρόλο απέκτησε πριν από λίγο καιρό. Υπήρχε υπόσχεση από τον πρόεδρο, αλλά κάτι τέτοιο εν τέλει δεν ήταν εφικτό”.

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον μέσα στον Αύγουστο:

“Υπήρξε ένα ενδιαφέρον στις 20 Αυγούστου από τον δικηγόρο Βαγγέλη Χατζηιωάννου που με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για την ομάδα, καθώς εκπροσωπούσε κάποιον και μου ζήτησε στοιχεία αναφορικά με τα χρέη και τις υποχρεώσεις. Δεν μου είπε ποτέ ποιον εκπροσωπούσε. Προχώρησε ως ένα σημείο το ενδιαφέρον στις 31 Αυγούστου, όταν ήδη αποφασίσαμε με τον Λευτέρη Ανδρέου να βάλουμε χρήματα, αλλά του είπα πως είναι αργά γιατί έπρεπε να τρέξουμε τις διαδικασίες. Με κάποια βοήθεια φίλου μου επιχειρηματία, που δεν κάνει γνωστό το όνομα του, είναι Σερραίος και μας βοηθάει εδώ και τρία χρόνια οικονομικά βάλαμε τα λεφτά. Η ομάδα εκείνη την ημέρα ήταν έτοιμη για διάλυση. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ως εκπρόσωπος των Χατζηιωάννου και Ζελελίδη που είναι οι συνδετικοί κρίκοι με τον επιχειρηματία για τον οποίον δεν γνωρίζω τίποτα. Είναι άτομα γνωστά στην κοινωνία, εμπιστοσύνης και αυτοί μου εξέφρασαν ενδιαφέρον. Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δε με νοιάζει ποιον εκπροσωπούν”.

Για το ενδιαφέρον του κ.Γεωργιόπουλου:

“Όντως πήγαν σε ραντεβού ο Νικόλτσιος και ο Γιαννόπουλο με τον κ.Γεωργιόπουλο, με συνδετικό κρίκο τον Τάσο Καζία πριν από μέρες, δεν προέκυψε κάτι μέχρι τις 31 Αυγούστου και προέκυψε νέο ενδιαφέρον πρόσφατα μέσω του δικηγόρου Αλέκου Χατζηδημητρίου από τον οποίον ζήτησε ο επιχειρηματίας νομική υποστήριξη. Είναι αλήθεια πως συναντήθηκαν ο κ.Γεωργιόπουλος με τον Τάσο Καζία και τον Λευτέρη Ανδρέου την Δευτέρα και με διαβεβαίωσαν ότι ως την Πέμπτη θα έχουν τελειώσει την υπόθεση. Ο κ.Ανδρέου είναι αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά. Και αυτά όλα γίνονται μετά τις 31 Αυγούστου που η ομάδα έφτασε ένα βήμα πριν την διάλυση”.

Για τον αν θα γίνει έλεγχος:

“Εννοείται ότι θα ελέγξουμε σε ποιον θα πάει η ομάδα. Μας δίνουν συστάσεις Σερραίοι που τους εμπιστευόμαστε. Δε νομίζω να θέλουν το κακό της ομάδας. Πέρα από αυτό θα ελέγξουμε και εμείς τα οικονομικά”.

Για το πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις:

“Το πλεονέκτημα έχουν όσοι έρθουν στον Πανσερραϊκό και αποφασίσουν να βάλουν χρήματα. Λόγια έχουμε ακούσει πολλά. Τα χρέη είναι μηδαμινά, δεν είναι ούτε καν 200.000 ευρώ. Υπάρχει και μία εγγυητική 30.000 ευρώ, υπάρχει και ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία, μπορεί να υπάρξει και επιχορήγηση. Αν θέλει κάποιος να βάλει χρήματα στην ομάδα και είναι σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα σκεφτεί τις 100.000 ευρώ”.

Για την απομάκρυνση των φιλάθλων:

“Δεν το δέχομαι αυτό. Είναι αδύνατον να λένε ότι δεν προσεγγίσαμε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις των Σερρών, ακόμη και από την Γ΄ Εθνική. Μας βοήθησαν όλοι όσοι μπορούσαν. Ακόμη και ο κόσμος που φεύγει από τα γήπεδα είναι λογικό με αυτή την οικονομική κρίση. Όταν θέλουμε να στηρίξουμε μία ομάδα που δεν την έχουν επιχειρηματίες από τα Εμιράτα πάμε στο γήπεδο 5.000 και στην στηρίζουμε”.

Για το ότι δεν θέλει να αποχωρήσει:

“Όποιος έρθει σε 15 λεπτά θα πάρει την ομάδα. Τι άλλο να πω; Εγώ προσπαθώ να αλλάξει χέρια η ομάδα για να είναι βιώσιμη”.

Για το τι θα γίνει αν δεν πωληθεί ο Πανσερραϊκός:

“Θα κοιτάξουμε να στηρίξουμε τον κ.Νικόλτσιο, να δούμε τι μπορεί να κάνει και τι χορηγίες μπορεί να φέρει στην ομάδα και συνεχίζουμε ως διοίκηση όπως είμαστε. Ο λόγος που σταματάει η μεταβίβαση των μετοχών προς τον κ.Νικόλτσιο είναι επειδή είμαστε σε ανοιχτές συζητήσεις με τους επενδυτές και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται διπλή διαδικασία αν δοθούν τελικά οι μετοχές”.

Για το αν θα αντέξουν:

“Εγώ προσωπικά όχι. Η ομάδα κερδίζει χρόνο μήπως βρεθούν άλλες λύσεις. Έχω κουραστεί πολύ προσωπικά και οικονομικά. Έχω κάνει ότι μπορέσει παραπάνω”.

Για τον αν έχει ραγίσει το γυαλί με τους παίκτες:

“Όχι. Οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα προβλήματα είναι λιγότερα από άλλες ομάδες. Όταν λες στους παίκτες ότι θα πληρωθείτε αύριο, σε μία εβδομάδα, σε ένα μήνα, είναι λογικό να δημιουργούνται προβλήματα. Τα παιδιά παίζουν για λίγα χρήματα ποδόσφαιρο, έχουν να πληρώσουν σπίτια, φαγητό. Όλα κατανοητά”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr