Όλα ρευστά παρότι το τζαμπολ πλησιάζει !

Όλα ρευστά παρότι το τζαμπολ πλησιάζει !


Έχουμε φτάσει αισίως 18 Σεπτεμβρίου και παρότι τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών αρχίζουν σε 2 και 3 εβδομάδες για τους συλλόγους της Α2 και της Β’Εθνικής, εν τούτοις επικρατεί- όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια-μια στασιμότητα και μια αβεβαιότητα.

Η ΕΟΚ δεν παίρνει τις οριστικές τις αποφάσεις σχετικά με αποβολές-προωθήσεις ομάδων σε ανώτερες κατηγορίες και κάπως έτσι την τελευταία στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός με τις ομάδες να κινούνται στο 90′ μήπως και πάρουν κάποιον παίχτη, για να σταθούν καλύτερα στην υψηλότερη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα Τρίκαλα είναι πολύ κοντά στο να πουν “αντίο” στις εθνικές κατηγορίες και την θέση τους να πάρει το Πευκοχώρι,αλλά όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Από την άλλη, ο Εθνικός Πειραιώς προσπαθεί με “νύχια και με δόντια” και δείχνει να βρίσκει λύσεις ώστε να βρει σωτηρία. Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας της σήμερα με σκοπό να είναι έτοιμη για το αυριανό (!!!) παιχνίδι κυπέλλου. Οι Ίκαροι όπως και να έχει περιμένουν στην γωνία με τα περιθώρια να στενεύουν και τις προθεσμίες να εκπνέουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr