Όλα ξεκαθαρίζουν τη Δευτέρα για Καραθανάση!

Όλα ξεκαθαρίζουν τη Δευτέρα για Καραθανάση!

Το… σήριαλ για το αν τελικά ο Πανσερραϊκός θα καταλήξει στα χέρια του Χρήστου Καραθανάση φαίνεται πως θα τελειώσει τη Δευτέρα (30/07) στις 11.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Εκεί όπου η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή θα συναντηθεί με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, Βασίλη Χατζημιχαηλίδη όπου και αναμένεται, εκτός απροόπτου να μπουν οι υπογραφές και να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Σερραίος επιχειρηματίας.

Θυμίζουμε ότι προ λίγων ημερών κατατέθηκε από την πλευρά Καραθανάση η εγγυητική ύψους 200.000 Ευρώ, όπως ζητήθηκε από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, ενώ σήμερα (27/07) εστάλη με υπογραφή του στα γραφεία του συλλόγου και η σύμβαση.

Αν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση λοιπόν, από την Τρίτη (31/07) ξεκινάει και ο προγραμματισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Χρήστο Καραθανάση να ηγείται της όλης προσπάθειας.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr