Ως είχαν οι περιορισμοί στην Football League – Μέχρι 11/9 οι ελεύθεροι

Ως είχαν οι περιορισμοί στην Football League - Μέχρι 11/9 οι ελεύθεροι

Ούτε ένα, αλλά δύο… άκυρα από το συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ! Η Football League και ο ΠΣΑΠ ζητούσαν οι περιορισμοί να γίνουν ακόμα πιο ελαστικοί σε ό,τι αφορά στις ΠΑΕ που δεν έχουν άδεια, όμως οι απαντήσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ήταν αρνητικές.
Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια είχε ζητήσει ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών να λογίζονται αυτοί που έχουν γεννηθεί από 1-1-94 και μετά και όχι από 1-8-94, όπως είχε αποφασίσει η ΕΙΜ. Ο ΠΣΑΠ από την πλευρά του ζητούσε να επιτραπεί η απόκτηση τουλάχιστον 5 άνω των 23 ετών. Και τα δύο αιτήματα, όμως έπεσαν στο κενό
Αυτό σημαίνει ότι οι ΠΑΕ χωρίς άδεια, όπως ο Πανσερραϊκός έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές Έλληνες κάτω των 23 ετών, όπως επίσης 3 ξένους και 3 κοινοτικούς, επίσης, κάτω των 23 ετών.

Tέλος, παρατάθηκε η περίοδος εγγραφών ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, οπότε οι ομάδες έχουν ακόμη 12 ημέρες περιθώριο για να αποκτήσουν ελεύθερους παίκτες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr