Ψυλλιασμένος με Μπαλατσούκα… ας είναι ο Πανσερραϊκός!

Ψυλλιασμένος με Μπαλατσούκα… ας είναι ο Πανσερραϊκός!

Τα ρητά πουλάνε αυτή την εποχή στην επικοινωνία …«ένθεν και ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν» που έλεγε και ο σμήναρχος Κάκαλος, μόνο που εμείς τα λανσάρουμε 12 χρόνια τώρα. Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, σχολιάζοντας έναν τομέα, που συνήθως δημόσια δεν πιάνω, διότι απλούστατα μαθαίνω τον διαιτητή, όταν τον βλέπω στο γήπεδο.

 

Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά… λένε κάποιοι ενώ κάποιοι άλλοι πιο μπασμένοι όπως ο Ντουντα πριν 20 χρόνια έλεγε, ότι οι γάτοι αφενός πηδούν… αφετέρου σκούζουν! Έτσι λοιπόν ο Πανσερραϊκός πρέπει να πάει προσεκτικός και ψυλλιασμένος στο θέμα της διαιτησίας, στον αγώνα με τον ΑΟΤ.

 

Ο διαιτητής Μπαλατσουκας ήταν και στο περσινό ματς εκεί και με βάση τις πληροφορίες μου, δεν είχε καθορίσει το τελικό 3-0. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά κι αυτό διότι, οι γηπεδούχοι έχουν όραμα την άνοδο, ενώ ταυτόχρονα δέχτηκαν το χαστούκι του Αγροτικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχοντας από την μια τα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα το μεσημέρι, ενώ το βραδάκι… ανακοίνωση κατά της διαιτησίας. Ομορφιές να χαρώ εγώ!

 

Γνώμη μου, μιας και δεν είμαι «αλεξιπτωτιστής» στα γήπεδα, κάλο θα ήταν ο Πανσερραϊκός να βγάλει ποδοσφαιρικό εγωισμό και θράσος εντός-εκτός κι επι τα αυτά, άσχετα με το αγωνιστικό κομμάτι, για να μην την κάνουν… «ωραία την ατμόσφαιρα στα Τρίκαλα… στα δυο στενά». Λέω εγώ τώρα!

 

ΥΓ: Η σιωπή ούτε χρυσός είναι, ούτε αδυναμία. Απλή επιλογή, για την ώρα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr