Ψηλώνουν τα κάγκελα σε κάποια σημεία και παίρνει άδεια το γήπεδο!

Ψηλώνουν τα κάγκελα σε κάποια σημεία και παίρνει άδεια το γήπεδο!

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αδειοδότηση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών μετά τον έλεγχο που έκανε σε αυτό, το μεσημέρι της Παρασκευής, η αρμόδια επιτροπή. Προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό είναι η τοποθέτηση κι άλλων κιγκλιδωμάτων σε κάποια μέρη του γηπέδου όπως σε μια πλευρά, πάνω ψηλά στη θύρα των επισήμων επί της οδού Ραιδεστού και ανάμεσα στις θύρες 2, 3 και 4.

«Κρίνω υπερβολική αυτήν την απαίτηση και πιστεύω ότι ο νόμος σε αυτό το κομμάτι είναι άδικος, για αυτό θα επισκεφθούμε τον υπουργό να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτούνται για την αδειοδότηση» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης που εξέφρασε την σιγουριά του ότι με αυτές τις επιπλέον παρεμβάσεις που θα γίνουν θα εξασφαλιστεί η εκ νέου αδειοδότηση του γηπέδου. Άλλωστε το γήπεδο είχε αδειοδότηση αλλά για να ανοίξει το πέταλο έπρεπε η επιτροπή να δώσει νέα άδεια.

«Το Δημοτικό γήπεδο Σερρών είναι από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ελλάδα» είπε ο Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης τονίζοντας ότι «έχει οικοδομική άδεια και πυρασφάλεια, κάτι που το 70% των γηπέδων στην Ελλάδα δεν έχουν για αυτό δίνονται συνεχώς παρατάσεις όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις. Τα τελευταία πέντε χρόνια η Δημοτική αρχή έχει κάνει πάρα πολλές παρεμβάσεις στο γήπεδο. Για το πέταλο δόθηκαν 600 χιλιάδες ευρώ, δώσαμε χρήματα για τους χώρους υγιεινής, για την πυρασφάλεια, για πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ κ.α. Ο ΟΠΑΚΠΑ έδωσε αυτήν την περίοδο πάνω από 25 χιλιάδες ευρώ για να γίνουν οι τελευταίες παρεμβάσεις ενώ θα δώσουμε κι αλλά χρήματα για να γίνουν τις επόμενες μέρες αυτά που μας ζήτησε η επιτροπή».

Ο κ. Χατζημαργαρίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο επόμενο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τη Βέροια θα ανοίξει το νότιο πέταλο για να μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από εκεί. Αξίζει να τονίζουμε ότι η επιτροπή, που για 2,5 ώρες επιθεωρούσε το γήπεδο αποτελείται από το πρόεδρο, πολιτικό μηχανικό της περιφέρειας, από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, από τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Σερρών που ήταν σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Χατζηπαντελής, έναν ιατρό, εκπρόσωπο της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

 

πηγή:www.ert.gr /ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr