Ψάχνουν το 4-3 στην Κοιλάδα οι Ίκαροι κόντρα στον Ερμή αύριο στις 17:00!

Ψάχνουν το 4-3 στην Κοιλάδα οι Ίκαροι κόντρα στον Ερμή αύριο στις 17:00!
Έτοιμοι και αποφασισμένοι είναι άπαντες στο “κυανοκίτρινο” στρατόπεδο για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι Ίκαροι,παρότι έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Ανατόλια και Μαχητές Πεύκων γνώρισαν ισάριθμες ήττες και πλέον στο μυαλό τους είναι το ροζ φύλλο αγώνα και -μόνο- στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον επικίνδυνο Ερμή Λαγκαδά.
Το σύνολο του coach Σίσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής χωρίς προβλήματα,κάτι που χαροποιεί τον τεχνικό των Ικάρων. Αντίπαλος των “κυανοκίτρινων” μια σκληρή και επικίνδυνη ομάδα,που θέλει να βάλει τους δικούς της κανόνες στο παρκέ, με την αλλαγή προπονητή από την προηγούμενη αγωνιστική να είναι στα αξιοσημείωτα. Ο κόσμος καλείται να στηρίξει τους Ικάρους και να τους βοηθήσει να κατακτήσουν την 4η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονος που θα δώσει θετικό ranking και πάλι στην κατάταξη!
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr