Ψάχνει την… μεγάλη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ο Πανσερραϊκός

Ψάχνει την... μεγάλη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ο Πανσερραϊκός

Δύο φορές το είπε ο Παναγιώτης Διλμπέρης το τελευταίο διάστημα: “Έχουμε ανάγκη μία μεγάλη νίκη. Την χρωστάμε στον κόσμο μας”. Το είπε τόσο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, όσο και μετά από αυτήν από τον Αχαρναϊκό και το ματς της Μ.Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ(15:00 live) αποτελεί μία ευκαιρία για τους “κόκκινους” για να πετύχουν τον στόχο τους, αν και το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι Κρητικοί προέρχονται από 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς και μάλιστα με πολλά γκολ και θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

 

Οπότε οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν, να δώσουν το 101% γνωρίζοντας πως θα έχουν και επιπλέον χρόνο ξεκούρασης λόγω Πάσχα και να κοντράρουν στα ίσια μία σαφώς καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον από άποψης μπάτζερ, ρόστερ κλπ.

 

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τρία προβλήματα, με τους Στέβιτς, Φουσού και Ντοράγκι να είναι τιμωρημένοι, εντός εκτός έμειναν και οι Άντριτς, Τάντιτς, Ταχματζίδης και Κασίμης. Μετά από καιρό επέστρεψε στην αποστολή ο Μέλκας, ενώ επανήλθαν και οι Παπατζίκος, Κτιστόπουλος. Όσον αφορά την ενδεκάδα δύσκολα θα έχει αλλαγές, εκτός και αν προτιμηθεί άλλος παίκτης στο πλευρό του Γκούρτσα και αντί του Πόζογλου. Αναλυτικά οι 18 είναι οι: : Ρίστιτς, Μέλκας, Ιωαννίδης, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Τσούτσης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κανούλας, Κτιστόπουλος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr