Ψάχνει την… έκπληξη με Αθανασίου το Παραλίμνιο!

Ψάχνει την... έκπληξη με Αθανασίου το Παραλίμνιο!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου αναζητά την ενίσχυση στην θέση “1” προκειμένου να θωρακίσει την εστία του με έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Σταύρο Μπρόκο και αν μη τι άλλο ο στόχος φαίνεται να είναι υψηλός, καθώς οι Σερραίοι βρίσκονται σε επαφές με τον 33χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Γρηγόρη Αθανασίου.

Ο πανύψηλος(1,96) τερματοφύλακας με 140 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, με περισσότερα από 30 ματς στην Σούπερ Λίγκ, διπλάσια και πλέον στην Football League, αλλά και συμμετοχές στην Κύπρο, έχει λόγους να θέλει να έρθει στις Σέρρες, καθώς ναι μεν έχει γίνει γνωστός στην Κρήτη, αφού έχει βρίσκεται από το 2005(με εξαίρεση μία χρονιά στην Αγία Νάπα), ωστόσο κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και η γυναίκα του είναι από τις Σέρρες.

Ο Αθανασίου αγωνιζόταν πέρυσι στα Χανιά, ενώ έχει περάσει με επιτυχία από τον Εργοτέλη, τον Ατσαλένιο, τον Ακράτητο, την Ιεράπετρα και την Αγία Νάπα. Οι επαφές του Αθανασίου με την ομάδα του Παύλου Δημητρίου έγιναν σε καλό κλίμα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το μεγάλο «μπαμ», παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό (τον έμπειρο πορτιέρο διεκδικούν και άλλες ομάδες, όπως ο Πανθηραϊκός).

Στην αναμονή και πιο εφικτός δείχνει ο 35χρονος Νίκος Σουμουλίδης, του Νέστου Χρυσούπολης (παλιότερα σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Εργοτέλη, Ρόδο, Πυρσό Γρεβενών κ.α.).

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr