Ψάχνει νίκη… ανάσα στο Αιγίνιο!

Ψάχνει νίκη... ανάσα στο Αιγίνιο!

Ψάχνοντας μία νίκη… ανάσα, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Αιγίνιο την τοπική ομάδα(12/2, 15:00, LIVE) η οποία βρίσκεται στην ίδια δύσκολη κατάσταση έχοντας συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Οι “κόκκινοι” αναζητούν το γκολ… που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, όπως φυσικά και τους τρεις βαθμούς και έχοντας απολαύσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες την στήριξη της διοίκησης οφείλουν να ανταποδώσουν στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς απροόπτα με τον Πόζογλου να είναι τραυματίας εδώ και καιρό και τον Παπατζίκο να επιστρέφει στην αποστολή έχοντας εκτίσει την ποινή του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Ρίστιτς, Μέλκας, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Φουσού, Ρούτσης, Τσιμίκας, Γαβριηλίδης, Τσούτσης, Κάκκο, Γκούρτσας, Κανούλας, Άντριτς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr