Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα το Παραλίμνιο στο Καυτατζόγλειο!

Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα το Παραλίμνιο στο Καυτατζόγλειο!

Τον τέταρτο του αγώνα μέσα σε δέκα ημέρες δίνει την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο(17:00 live) ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στον Ηρακλή και δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ομάδα του Παύλου Δημητρίου από ένα θετικό αποτέλεσμα, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό σε μία πρώτη ανάγνωση, με τον “γηραιό” να κάνει 2×2 στις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να δεχθεί γκολ και έχοντας και την δύναμη που του δίνει η έδρα.

 

Χωρίς αμφιβολία η εικόνα του Απόλλωνα στα δύο πρώτα ματς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αυτή που τουλάχιστον συνήθισε τους φιλάθλους του μέσα στη σεζόν και σίγουρα η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και κάποιες σημαντικές απουσίες έπαιξαν τον ρόλο τους για αυτό.

Πλέον η Σερραϊκή ομάδα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη για να μπορέσει να έχει ελπίδες και γνωρίζει πως για να τα καταφέρει χρειάζεται να δώσει το κάτι παραπάνω τόσο από πλευράς δυνάμεων, όσο και από πλευράς μυαλού, καθώς η εμπειρία υπάρχει στο ρόστερ και μπορεί να φανεί στο πως θα διαχειριστεί η ομάδα ένα τέτοιο ματς.

Μάλιστα ο Παύλος Δημητρίου θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά, στην διαδικασία των μπαράζ, στην διάθεση του, τόσο τον Σάκη Μουτεσίδη όσο και τον Ματίγια Τάντιτς που προπονήθηκαν κανονικά και δεν αποκλείεται να βρούνε θέση και στο αρχικό σχήμα. Εκτός παραμένει πάντα ο Μασούρας.

Πάντως στον Ηρακλή και βάση των ρεπορτάζ φαίνεται πως υπολογίζουν αρκετά τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει περάσει από το scouting του Σπύρου Μπαξεβάνου και σίγουρα η παρουσία εκεί δύο Σερραίων, του αρχισκόρερ Χρήστου Ρόβα, αλλά ειδικά του Παντελή Κρυστάλλη, όπως επίσης και του πρώην παίκτη του Παραλιμνίου Λεωνίδα Καστριτσέα, θα βοηθήσει στην αποκρυπτογράφηση του παιχνιδιού του. Μάλιστα τονίζεται ιδιαίτερα η πολύ καλή αμυντική γραμμή της ομάδας.

 

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Δράμας)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ 6
  2. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3
  3. ΑΠ.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1
  4. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr