Ψάχνει… ανάσταση κόντρα στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός!

Ψάχνει... ανάσταση κόντρα στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός!

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής, να βγει πιθανότατα από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά να βάλει παράλληλα και την Σπάρτη στο παιχνίδι, θέλει ο Πανσερραϊκός κόντρα στην ομάδα την Λακωνίας στο ματς που θα γίνει την Μ.Τετάρτη(16:00, Δημοτικό γήπεδο).

Οι «κόκκινοι» που προέρχονται από τις δύο νίκες στα χαρτιά κόντρα σε Αχαρναϊκό και Βέροια ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα που εμφανίζει πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται σε πτωτική πορεία, διαφορετικά η υπόθεση σωτηρίας μπλέκει σε επικίνδυνο βαθμό.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι, να δώσουν ότι έχουν και να μην δίνουν σημασία σε αυτά που γράφονται για τα προβλήματα της Σπάρτης, που έρχεται στις Σέρρες με ποδοσφαιριστές που έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν δώσει μία άτυπη υπόσχεση μεταξύ τους να προσπαθήσουν να σώσουν την ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός έχει να λύσει τα δικά του προβλήματα που πέρα από τα όποια διοικητικά και οικονομικά υπάρχουν και καλείται να τα λύσει η διοίκηση, όποια και αν είναι αυτή, είναι και αγωνιστικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Γκούρτσα να είναι η μεγαλύτερη απώλεια στην προσπάθεια που θα καταβάλλει από εδώ και πέρα η ομάδα.

Όσον αφορά την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Μ.Τρίτης προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και με τον Οκάν Χατζητερζόγλου, ενώ εκτός έμειναν και οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Πολίτης, Καπτέλι, Ρούντοβιτς, Στέβιτς και Μακούσης. Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι: Ρίστιτς, Όφεκ, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ορφανίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Κρητικός, Τσώμος, Γιαξής, Πέτρου, Εν’Νομό.

 

Ελλιπής η Σπάρτη

Η Σπάρτη ήρθε οδικώς στις Σέρρες και χωρίς ουσιαστικά να έχει προπονηθεί, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος η Σπάρτη στο γήπεδο έχει πάρει μόλις 1 πόντο.  Ο τεχνικός, Μάρκος Στεφανίδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μπέλης, οι τραυματίες Γιακουμής, Μουζακίτης, Βοσνακίδης και οι Γουόρντεν, Δοδοντσάκης, Νιάρος, Κατσίκης, Συμεωνίδης. Η αποστολή: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Δεινόπαπας, Ζουλιώτης, Καζβιρόπουλος, Κολτσίδας, Γραικός, Μπουζούκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τριανταφυλλάκος, Τσιμότζι,Τσιόφου, Φουρτάδο, Ράντι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr