Χ.Γρηγορίου: «Απο την ΕΠΟ θα περάσει η αναδιάρθρωση-Οι λίγκες δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνες τους» (audio)

Χ.Γρηγορίου: «Απο την ΕΠΟ θα περάσει η αναδιάρθρωση-Οι λίγκες δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνες τους» (audio)

Στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη και στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 της Ρόδου, μίλησε ο Χάρης Γρηγορίου, γνωστός δικηγόρος κυρίως στα αθλητικά θέματα. Ο νομικός εκπρόσωπος των «8» της Γ΄ Εθνικής, αναφέρθηκε στο θέμα της τροπολογίας Αυγενάκη και την ποσόστωση του 75% για την ισχυρή πλειοψηφία που χρειάζονται οι λίγκες, σε θέματα όμως, που αφορούν την συνέχιση ή διακοπή των πρωταθλημάτων τους λόγω covid-19 και όχι στα σοβαρά ζητήματα όπως η αναδιάρθρωση κατηγοριών, όπου εκεί η αντιδημοκρατική απόφαση των 12-3 ψήφων στο ΔΣ της SL2-FL, δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά.

Μεταξύ άλλων επισήμανε και τα ακόλουθα:

«Είναι σαφές ότι το αξιοσημείωτο αυτής της νομοθετικής ρύθμισης δεν είναι το αν αποφασίζει το σύνολο των διαγωνιζομένων ομάδων γιατί η βούληση του κάθε νομοθέτη είναι ακόμα και τα διοικητικά συμβούλια να εξυπηρετούνται και να αντιπροσωπεύονται για το σύνολο. Το …Εφετείο ή ο …Άρειος Πάγος στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ. Ότι και να αποφασίσουν τα 4/4 με οποιαδήποτε λογική και σχέση και σώμα. Μετά θα πάει στην ΕΠΟ που και εκεί θα χρειαστούν τα 3/4 της επικύρωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή ή από το συμβούλιο. Στην ουσία λοιπόν είναι θέμα της Ομοσπονδίας. Εκεί καταλήγουν όλα και εκεί κρίνονται».

Πηγή:news12.gr  Sky Rodos – Ρόδος 100-100.8 FM

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Γρηγορίου:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr