“Χώρισαν” οι δρόμοι Θεοδωρίδη-Πανσερραϊκού, σε αναζήτηση προπονητή τα “λιοντάρια” !

"Χώρισαν" οι δρόμοι Θεοδωρίδη-Πανσερραϊκού, σε αναζήτηση προπονητή τα "λιοντάρια" !

Ξεχωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν τελικά οι δυο πλευρές, αφού πριν από λίγο ο Πανσερραϊκός επισημοποίησε το “διαζύγιο” με τον Δραμινό προπονητή, που έκατσε στον πάγκο των “λιονταριών” από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ευχαρίστησε τον coach, Ραδή Θεοδωρίδη για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η αναζήτηση προπονητή ξεκίνησε στους “κόκκινους”, οι οποίοι έχουν κάνει συζητήσεις με προπονητές, αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία σχετικά με το ποιος θα καθίσει στο “τιμόνι” της ομάδας για την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.

 Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού έχει ως εξής…

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Ραδή Θεοδωρίδη.

Ο κόουτς από τη Δράμα, ήρθε στη νεοφώτιστη για την κατηγορία ομάδα μας, μετά την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και εργάστηκε με συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Το διάστημα της συνεργασίας μας, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άψογη και βασίστηκε στην εντιμότητα και τον καθαρό λόγο, ενώ μέσα στο γήπεδο ο κ. Θεοδωρίδης κατάφερε να δώσει στην ομάδα στοιχεία της προπονητικής του φιλοσοφίας, με χαρακτηριστικότερο την άμυνα που τελικά αναδείχθηκε η δεύτερη καλύτερη του Πρωταθλήματος!

Φίλε Ραδή, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr