Χωρίς Τσιμίκα – Κάλι στον Βόλο, για το διπλό ο Πανσερραϊκός

Χωρίς Τσιμίκα - Κάλι στον Βόλο, για το διπλό ο Πανσερραϊκός

Τον Ολυμπιακό Βόλου στην Μαγνησία αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Χωρίς τέσσερις η αποστολή που επέλεξε ο Πέτρος Στοΐλας.

Για το διπλό στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό ταξίδεψε ο Πανσερραϊκός, που θέλει να… νικήσει και την προϊστορία με την ομάδα της Μαγνησίας, με τον προπονητή των “Λιονταριών”, Πέτρος Στοΐλας να μην έχει τέσσερις παίκτες στην διάθεση του.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιμίκας που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπεία, Κάλι λόγω τραυματισμού και Μασκανάκης – Παπαβασιλείου λόγω τακτικής.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Πέτρος Στοΐλας, απαρτίζεται από τους Γουναρίδη, Καβουσάκη, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουτσίδης, Ζέρης, Πίντο, Ψάλτης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Λουφάκη, Μέσι, Γεωργιάδης, Κόντσι, Πέτρου, Τριανταφύλλου, Ολαϊτάν, Γκούρτσα, Πράντο, Θεοδωρίδη.

Η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στον Βόλο, ήταν την σεζόν 2016, με τα “Λιοντάρια” να παίρνουν τη νίκη με 3-0. Ωστόσο, η προϊστορία δεν είναι με την ομάδα των Σερρών, καθώς σε 11 αναμετρήσεις στην πόλη της Μαγνησίας από το 2001 ο Πανσερραϊκός μετράει 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 8 ήττες!

Share