Χωρίς τους… έξι και με νεανική αποστολή στο Ηράκλειο ο Πανσερραϊκός!

Χωρίς τους... έξι και με νεανική αποστολή στο Ηράκλειο ο Πανσερραϊκός!

Μέσα σε ένα περίεργο κλίμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μετά την απόφαση της διοίκησης να θέσει εκτός ομάδας έξι “βασικούς” παίκτες, ο Πανσερραϊκός είναι αναγκασμένος να σηκώσει κεφάλι, να κοιτάξει μπροστά και να συνεχίσει, αρχίζοντας από το Ηράκλειο την προσπάθεια αντεπίθεσης του στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Football League. Τα “λιοντάρια” φιλοξενούνται την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ”(15:00, EΡΤ3) από τον ΟΦΗ, στο τελευταίο πολύ δύσκολο ματς που δίνουν για αυτή την περίοδο, μετά από αυτά κόντρα σε Παναχαϊκή, Άρη και Δόξα Δράμας.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης καλούμενος να προσαρμοστεί με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και πέρα από τις αλλαγές στα κομμάτια τακτικής που προσπαθεί να περάσει συνεχώς, εστίασε και πάλι στην ψυχολογία ζητώντας από τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και για τους εαυτούς τους από εδώ και πέρα, ξεκινώντας από το ματς στην Κρήτη, αν και άπαντες γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μάλιστα μιλώντας στον athleticradio104.2 είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και ειδικά στο Ηράκλειο με τον κόσμο γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Εμείς θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ματς. Θα προσπαθήσουμε αν μπορούμε να πάρουμε κάτι, θα είναι καλό για την ψυχολογία και την πορεία μας».

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω ήταν αναμενόμενο η αποστολή που ταξίδεψε ως το Ηράκλειο να είναι αρκετά νεανική, αφού ο μεγαλύτερος και πιο έμπειρος είναι ο Σιάκκας, ενώ στην 18αδα συμπεριλαμβάνονται μετά από καιρό οι Γιαξής και Καπτέλι και για πρώτη φορά μπήκε και ο Μακούσης. Εκτός πέρα από τους έξι που έχουν τεθεί σε “καραντίνα” και είναι οι Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης και Γκούρτσας, έμειναν και οι Πόρης, Ράντοβιτς, Σώμος, ο Πόζογλου που είχε κάποιες ενοχλήσεις και ο ανέτοιμος Στέβιτς. Οι παίκτες που βρίσκονται την αποστολή του Πανσερραϊκού είναι οι: Άντμαν, Πολίτης, Γιαξής, Μακούσης, Χατζητερζόγλου, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Εν’ Νομό, Κάκκο, Δούμτσος, Κρητικός, Τσελεπίδης, Ορφανίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης και Καπτέλι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα αναγκαστικά θα υπάρχουν αλλαγές με τον Ποζατζίδη να παίρνει την θέση του Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Εν’Νομό του Γκούρτσα στην κορυφή, ενώ λογικά στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν και οι Κάκκο, Δούμτσος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr