Μόλις επτά οι Σερραίοι διαιτητές των Εθνικών Κατηγοριών – Ποιοι έμειναν εκτός…

Μόλις επτά οι Σερραίοι διαιτητές των Εθνικών Κατηγοριών - Ποιοι έμειναν εκτός...

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέϊρα, ανακοίνωσε τους πίνακες διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και οι μοναδικοί Σερραίοι εκπρόσωποι σε επαγγελματικές κατηγορίες είναι τέσσερις, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Κατηγοριών είναι επτά.

Συγκεκριμένα στην Σούπερ Λίγκ ο Νίκος Σάββας είναι για ακόμη μία σεζόν στον πίνακα των βοηθών, ενώ στην Football League ο Απόστολος Τζουμαλάκης είναι στον πίνακα διαιτητών, με τους Χρήστο Κρυωνά και Βασίλη Καμπούρη να είναι στον πίνακα των βοηθών και πάλι εκπροσωπόντας την Σερραϊκή διαιτησία. Είναι άξιο αναφοράς πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν υπάρχει διαιτητής στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι μειώθηκε και ο αριθμός των Σερραίων διαιτητών στην Γ΄ Εθνική από τέσσερις σε δύο, καθώς εκεί βρίσκονται πλέον μόνο οι Διονύσης Στόλης και Ηλίας Χαψάς, ενώ στον πίνακα των βοηθών είναι μόνο ο Αχιλλέας Αναστασιάδης(φωτό κάτω).

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός πινάκων σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι οι Ανανίας Φωτιάδης(Football League), Πασχάλης Τρακαλιάνης και Γιάννης Γκουγκούδης(Γ΄ Εθνική)!

Τέλος σε επίπεδο παρατηρητών ο Σερραϊκός Σύνδεσμος παραμένει χωρίς εκπρόσωπο στην Σούπερ Λίγκ, στην Football League θα βρίσκονται πλέον μόνο οι Γιώργος Φωτιάδης και Σίμος Τσεσμετζής, καθώς “υποβιβάστηκαν” στην στην Γ΄ Εθνική οι Γιώργος Αμυγδαλής και Χρήστος Ιωαννίδης, ενώ στην ίδια κατηγορία θα είναι οι Βαγγέλης Κελίδης και Αλέξανδρος Καδέμογλου. Εκτός πινάκων έμεινε ο Κυριάκος Παλάζης!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2018-19

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Κανένας Σερραίος

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

Νίκος Σάββας

FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Απόστολος Τζουμαλάκης

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

Χρήστος Κρυωνάς

Βασίλης Καμπούρης

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2018-19

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

Διονύσης Στόλης

Ηλίας Χαψάς

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

Αχιλλέας Αναστασιάδης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ 2018-19

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Χωρίς Σερραίο παρατηρητή

FOOTBALL LEAGUE 

Συμεών Τσεσμετζής

Γιώργος Φωτιάδης

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

Γιώργος Αμυγδαλής

Χρήστος Ιωαννίδης

Αλέξανδρος Καδέμογλου

Βαγγέλης  Κελίδης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr