Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το νέο Δ.Σ της Α.Ε.Χ – Ανανέωσε ο Αγγελόπουλος

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το νέο Δ.Σ της Α.Ε.Χ - Ανανέωσε ο Αγγελόπουλος

Νέο Δ.Σ προέκυψε στην Αθλητική Ένωση Χρυσού μετά τις εκλογές της Δευτέρας και την Πέμπτη(14/6) συστάθηκε σε σώμα, χωρίς ωστόσο να αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με πέρσι, ενώ η πρώτη ανακοίνωση έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν στον πάγκο της ομάδας έχοντας μία επιτυχημένη θητεία με την κατάληψη της 2ης θέσης και την πορεία πρωταθλητισμού πέρυσι και απολαμβάνοντας φυσικά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. 

Αναλυτικά τα αξιώματα του Δ.Σ της νέας σεζόν έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Λαζαρίδης Θεολόγης
Αντιπρόεδρος: Γανιτάς Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: Κώρης Φώτης
Ταμίας: Μπαμπλάς Νίκος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αυγέρης Στέλιος
Γενικός Αρχηγός: Κορακάς Χρήστος
Έφορος: Μήτρακας Ζήσης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Ενημέρωσης: Κουτσιαντζής Κωνσταντίνος
Μέλος: Πύρτσιος Αλέξανδρος


Μάλιστα η ανακοίνωση καταλήγει: “Όλοι μαζί λοιπόν, διοίκηση και προπονητής, ξεκινάμε ενωμένοι τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με ακόμη περισσότερη όρεξη για δουλειά και συλλογικές διακρίσεις. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι πλέον περισσότερες, μπορεί ο ανταγωνισμός να ανεβαίνει, μπορεί πολλά να έχουν δει τα μάτια μας, αλλά εμείς πάντα ήμασταν εδώ, πάντα πρωταγωνιστές και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr