Χωρίς επικύρωση βαθμολογίας, όλα “παγωμένα” στον Πανσερραϊκό

Χωρίς επικύρωση βαθμολογίας, όλα "παγωμένα" στον Πανσερραϊκό

Είναι εύλογο η στασιμότητα που επικρατεί στον Πανσερραϊκό αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και ειδικότερα με την επικείμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να προκαλεί ερωτηματικά στους φιλάθλους και είναι χαρακτηριστικά τα αρκετά μηνύματα που δέχεται καθημερινά το “SSN” για το τι ακριβώς συμβαίνει στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ξεκάθαρη απάντηση ωστόσο δεν μπορεί να δοθεί, καθώς από την στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός, επισήμως τουλάχιστον, δεν μπορεί να αναλάβει δράση και να κάνει δημόσια πρόσκληση-κάλεσμα προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που θα σηκώσουν το βάρος της επόμενης ημέρας.

Για την ώρα τα “λιοντάρια” ανήκουν ακόμη στην Football League, ενώ από την διοργανώτρια αρχή δεν υπάρχει ακριβές πλάνο για το πότε θα γίνει η επικύρωση, καθώς όπως αναφέρεται περιμένουν να ολοκληρωθούν οι εκκρεμοδικίες που υπάρχουν.

Το μόνο επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Πανσερραϊκό είναι από τον Σερραίο επιχειρηματία Καραθανάση, ο οποίος είναι διατεθειμένος υπό κάποιες προϋποθέσεις στην συμφωνία με τον Ερασιτέχνη να βγει μπροστά και να εφαρμόσει το 5ετες πλάνο που υποστηρίζει ότι έχει.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr