Χωρίς Γιανναράκη-Ολαϊτάν αλλά με Καλί-Κασμερίδη η αποστολή του Πανσερραϊκού!

Χωρίς Γιανναράκη-Ολαϊτάν αλλά με Καλί-Κασμερίδη η αποστολή του Πανσερραϊκού!

Πιστός στην αγαπημένη του 20αδα, ο Άγγελος Διγκόζης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Χρυσούπολη για τον προτελευταίο εκτός έδρας αγώνα της ομάδα, κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, σήμερα στις 15:00. Επιστρέφει ο Κασμερίδης μετά την θλάση των τελευταίων εβδομάδων που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε ο Σιρίλ Καλί που αποχώρησε τραυματίας απο το ματς με τον Αλεξανδρούπολη. Εκτός έμειναν οι Γιανναράκης, που θα αργήσει να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του (ρήξη εσω-πλαγιού συνδέσμου) και ο Ολαϊτάν με τον Πτηνόπουλο.

Ενδεχομένως να υπάρχουν εκπλήξεις τόσο στην διάταξη, όσο και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα ή και σε αυτά της τελικής 18αδας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι το τεχνικό επιτελείο, μπορεί να διαπιστώσει την ετοιμότητα ορισμένων παικτών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ή και να διαπιστώσει πως μπορεί να είναι καλύτερα έτοιμη για τα μπαράζ του Απριλίου.

Ο Κεραυνός Πέρνης, αποτελεί το πρότελευταίο εμπόδιο του Πανσερραϊκού εκτός έδρας και είναι ευκαιρία για μια νίκη-μάθημα σε έναν αντίπαλο που έβαλε τρικλοποδιές πέρυσι στους «κόκκινους» αλλα και στο ματς του α’ γύρου, που παρά την 5αρα… οι Καβαλιώτες με την βοήθεια της διαιτησίας παρέμειναν για αρκετή ώρα στο ματς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Σολεημεζογλου, Τεντζερης, Μπαρδας, Ζερης, Καλι, Ομο, Κασμεριδης, Αποστολοπουλος, Διγκοζης, Conci, Diallo, Τριανταφυλλου, Ψαλτης, Γεωργιαδης, Τσαπαρης, Γκουρτσας, Παπαβασιλειου, Μασκανακης, Κιουσεκτσιδης, Σοφιανος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr