Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές του Πανσερραϊκού!

Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές του Πανσερραϊκού!

Ο Πανσερραϊκός δεν βιάζεται στις μεταγραφές. Οι εισηγήσεις για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ, έχουν ήδη δοθεί στην διοίκηση απο τον προπονητή και με βάση το πλάνο αυτό, προχωράνε και οι μεταγραφικές κινήσεις. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη, έχουν καλή γνώση των παικτών του Πανσερραϊκού που έχουν συμβόλαιο, ή που θα τους ήθελαν και του χρόνου στην ομάδα κι αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις, γίνονται σε συνεννόηση με την διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή και ο Πανσερραϊκός προχωρά σε στοχευμένες και ποιοτικές κινήσεις, που θα βοηθήσουν την ομάδα τώρα αλλά και στο άμεσο μέλλον να πετύχει τους στόχους της.

Ήδη ο Πανσερραϊκός έχει αποκτήσει τους έμπειρους Παπάζογλου και Σιόντη, που θα αποτελούν παίκτες κορμού για τα «λιοντάρια».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr