Χωρίς ανανεώσεις, αλλά με μεταγραφές U23 όσοι δεν πάρουν αδειοδότηση!

Χωρίς ανανεώσεις, αλλά με μεταγραφές U23 όσοι δεν πάρουν αδειοδότηση!

Σε διαρκείς επαφές με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Football League. Στόχος της να πετύχει ελαστικούς περιορισμούς για τις ΠΑΕ που δεν θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης και μεταξύ των οποίων είναι σίγουρα και ο Πανσερραϊκός αφού δεν κατέθεσε έφεση για να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν προς αυτή την κατεύθυνση και σύντομα οι ομάδες θα ενημερωθούν για το τι θα ισχύσει. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ίσχυε ολική απαγόρευση μεταγραφών και δυνατότητα ενίσχυσης μόνο από την Κ19.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ΠΔΕ αποδέχτηκε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες που δεν θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης να ενισχυθούν με Έλληνες κάτω των 23 ετών, δηλαδή γεννηθέντων από 1-1-94 και έπειτα. Αυτό ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο, όμως η Ένωση πέτυχε να επιτραπεί η απόκτηση τριών κοινοτικών κάτω των 23 ετών, αλλά και τριών ξένων, επίσης, με το συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Όσο για τις ανανεώσεις συμβολαίων; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσες ΠΑΕ πρόλαβαν να ανανεώσουν με ποδοσφαιριστές έως 30 Ιουνίου, τότε τα νέα συμβόλαια έχουν ισχύ, όμως όσες δεν το έπραξαν και δεν θα πάρουν άδεια, τότε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν παίκτες από τα περσινά ρόστερ.

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr