Χωρίς άδεια Πανσερραϊκός και άλλοι έξι!

Χωρίς άδεια Πανσερραϊκός και άλλοι έξι!

Χωρίς άδεια θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός στην Football League, όπως ήταν και αναμενόμενο από την στιγμή που δεν κατέθεσε καν έφεση και μαζί τους και άλλες έξι ομάδες, από τις οποίες όμως κάποιες δεν θα αγωνίζονται την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα Άρης και ΟΦΗ πήραν την πολυπόθητη άδεια και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σχετικά με τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για δύο ομάδες ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα. Ο λόγος για τη Σπάρτη και τον Αιγινιακό. Οι δύο ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν και μπορούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιορισμούς.
Αντιθέτως, δεν ισχύει το ίδιο για τους: Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικό, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό, Χανιά και Καλλιθέα. Πάντως, οι επίσημες αποφάσεις από την αρμόδια Επιτροπή της Ομοσπονδίας αναμένονται την Τρίτη (25/7).

 

πηγή:a-sports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr