Για το καλύτερο στην Ξάνθη οι Ίκαροι, χωρίς κανένα άγχος !

Για το καλύτερο στην Ξάνθη οι Ίκαροι, χωρίς κανένα άγχος !

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής οι Ίκαροι ταξιδεύουν στην γειτονική Ξάνθη για να αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, τον Λεύκιππο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από οριακή ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό και έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 8 αγώνες. Το ίδιο ρεκόρ, όμως έχουν και οι “κυανοκίτρινοι”, οι οποίοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και έχουν μάθει να κερδίζουν τα δύσκολα παιχνίδια.

Με συγκέντρωση και ενέργεια οι Ίκαροι θα μπορέσουν να φύγουν με το διπλό και να βάλουν “φωτιά” στην κορυφή του 4ου ομίλου. Οι Ξανθιώτες σίγουρα διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, αλλά οι Ίκαροι έχουν δείξει μέταλλο και χαρακτήρα έως τώρα και σίγουρα θα παλέψουν μέχρι τέλους για την νίκη, με το παιχνίδι να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Για την Κυριακή στις 18:00 έχει οριστεί ο τελευταίος αγώνας των Ικάρων για το 2019, καθώς ακολουθεί ξεκούραση για την γιορτή των Χριστουγέννων.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr